May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Chicken line

Posted on 2012.01.09 at 06:34
Fīlings:: trallalaa
Tags: , , , ,
Modris stradat neies, apslimis. Nu nekas. Bet pat sho faktooriju trukst info, jo neviens zinamais tur nav bijis. 

Klist runas, ka  tie, kas brauks sodien uz turieni, dabus shiftus (mainjas) ka pastavigi darbinieki. Es tagad domaju, vai maz gribu? Vel padomashu mazliet. 

Sheit daudz dzirdaas latvieski saliktas burtu kombinaacijas. Kopaa saskaitiiju kaadus 8-9 letinjus. 

Izradas, ka Inter recruitam pietrukst stradnieku, tapec PMP bliivee savus. Inter rec esot briesmiga agjentuura. Liek stradat 7 dienas pec kartas pa 12 h, pec nakts mainjas no rita vel pazvaniis, vai negribi sodien stradat. Jo vinjiem trukst stradnieku. 

Shoreiz turp dodas ne jau mikrobusinjsh, bet lielais 2stavigais autobuss. 1 stavs ar PM, otrs ar parejiem. Ierodoties mums soliija, ka visu paraadiis. Neko neparaadija, vispar bija taads bardaks (laikam iz shiftu mainjas), kaa U2 koncertaa. Ne pakustet. Labi, ja spej izsekot tiem cilvekiem, kuriem jaseko, lai tiktu tur, kur vajag. 

Soliija, ka buus auksts, ~tikpat, cik pie augliem, bet bija makeniit siltaks. 

Saakumaa forshaakiem specefektim mni noliek pie liikjgabalu krameeshanas traukos. Labi, ka peecaak varu birdinaaties ar garshvielu riivmaizi. 
Jaastraadaa buus lidz 2/3 vai 4 naktii. 

Pirmajaa dienaa bija fiziski traki, otrajaa - vareetu straadaat veel, jutos mundra un spariiga. 

Shoreiz nebija apetiite ka studentam. Bet dazjs pastaaviigais stradnieks var nolauzt visu mainju bez eeshanas un pat negribas. Tas gan ir eerti, un ekonomiski. 

Shoreiz njeemu liidzi arii telefonu, neatstaaju maajaas, nospljaavos un saliku kabataas i to, i naudu. Galu galkaa - te soma jaatstaaj lielaakaa bardakaa ka aivakar. 

Sheit arii koleegji bija riktiigi forshi, kopumaa vispaar bija normaali, iznjemot vienu lietu - supervizors ka komendante Emiila nedarbos. Pirmajaa paartraukumaa gan nesapratu, kapeec koleegji izsakaas par vinju, ka iet pa gaisu, bljaustaas - es, iegrimusi, liikjgbabalu formeeshanaa pat neklausiijoss paaraak, kursh tur bljauj, un kam.  
Peec tam gan - izjutu arii uz savas aadas. 1 babajs teica ieprieksh, ka shai fabrikaa visu laiku kontrolee, kaa katrs kraamee savu lietu un korigjee. 
Saakumaa pieseejaas pie taa, ka 2 liikjgabaliem traukaa jaatrodas katram preteja virzienaa (tipa peec tam, kad tie buus apklati ar merki, rivmaizi utt un bus apcepti, anglji baigi chekos, kura virziena likjgabals atrodas), ko mums neviens pirms tam nepastaastiija. to vinja dariija bljaudama. Tas atkaartojaas arii uz pareizaa riivmaizes daudzuma iebeershanu. tur gan vinja speeja arii bez bljaushanas paraadiit. Uz dabra beigu pusi, kad pienaca - pat neko nepateica, paskatiijaas un viss. Bet taa ik pa laikam ieausiijos - bljaava riktigi, pie tam biezji staasta nestarptautiskaa valodaa, laikam polju. Iet pa gaisu, njemaas, trako un kaa aculiecinieki staasta - liidz asaraam. Vinjai esot ppirmaa reize taada, ka vinja = 1 supervizors (uzraugs) pa 2 liinijaam. Un tad tur luzt un pako ne taa utt. Nabaga cilveeks, nespeej tikt galaa, kaut bljaut ari nevajadzeetu uz cilveekiem, vinjiem nav tiesiibu. Bet es, par cik dzirdeeju runas, ka vinja uz visiem bljauj, vispaar laidu gar ausiim. Visi laida. 

Man laikam ir dots pastradat sho darbu, lai izsistu no manis perfekcionismu. Nezinu, varbut. 

2 naktii, kad mums beidzaas riivmaize, vareejaam tiit makshkeres. 

Shodien jasadara visadas lietas. Janoskaidro, janokarto. 

Comments:


Veiksmīgs sprakšķis [info]sursurs at 2012-01-09 16:45 (Link)
"līķgabali" - " labu apetīti, līķēdāji!" tas saucas? :P
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-01-10 16:35 (Link)
Bet ir tachu. Varbut nepatikami, bet tadi nu tie ir. :) Sorry for unpleasant word.
Previous Entry  Next Entry