May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Dazjas nianses un kliedzoshs jaunuminjsh.

Posted on 2012.01.06 at 18:16
Fīlings:: worried
Tags: , , , , , , , ,
Taatad:

par cik vakar sanjeemu veestuli par insurance Nr kaa adreses apstiprinajumu, tad tagad vareeju dabuut biblioteekas karti. Tur tagad varu sedet ari pie neta 1 h par briivu, njemt gramatas, kam gan diez vai buus laiks.

Vai anglji zina, kaa smarzjo tomaati? Ja nu vieniigi no kjekartomatiem iz Spaanju zemes. Pagarshoju mazliet kartupeli - tieshaam garsho pliekanaak. Polju veikalaa ir dabonams kreejums. Vareeju noshausminaaties par visu, kas tik tur nav iekshaa. Ja mums uz produktiem, kur ir klat augu tauki, raksta Krejuma izstradajums, tad tur vajadzeetu rakstiit "kaut kas ar krejumu". Bet tas nav produkts, ko var atvest no LV laikam. Tapec shim ari terminsjh laikam pagaraks. Neko darit - kaut kas ir jaziedo.

Veikali. Anglju veikals (tirdzn centros) nav parasto trepju, ir tikai eskalatori. Njemot veeraa to, ka fiziskos darbus reti, kad dara pashi anglji, tad fiziskas slodzes shiem daudz par maz.

Kerija saakusi iet skolonjaa (pirmsskolas sagatavoshana). Atnesa uz majam papira kjeedi, kaadas arii mees taisiijaam beerniibaa. tikai sheit taas vinjiem taisa skolotaja, pashi nee. Nezinu, kapec, Santa arii nesaprot. Varbut ar, ka nemaak 5gadiigi beerni sataisiit.

Satiksme. Shodien sajutos, ka pa lielam esmu pieradinaajusies skatiities vispirms pa labi.

Savu tel nR, kas sastaav no 11 cipariem, nu jau zinu no galvas. Daudzkaart veidlapaas ievadiits.


Shodien bija stuks aiziet uz vel kadu agjentuuru pamekleet ko sakariigaaku par fabriku. Es preciizi nezinaaju, kur taa atrodas, taapeec pajautaaju ieraudziitam neegjeriitim (nav rasisma, bet man nepatiik vinjus par melniem apsaukat) celju. injsh zinaaja un paraadiija. pPateicu paldies un noveeleju jauku dienu ar velo. Bet agjentuuraa mani pat pieregjistreet negribeeja, jo nav vispar, ko piedavat, klusais laiks.
Izgaju aara. Neegjeriitis nekur nav aizvizinaajies, turpat grozaas. Vinjsh mani aizved uz citu agjentuuru. Taa bija pirmaa, kur mani negribeeja pienjemt bez apdroshinaashanas (insurance) Nr. Nakamajaa agjentuuraa prasiija, vai man ir auto (vispar, ja man buutu auto, tad ceriibas ir lielakas, jo ari nodarb agjentuuraa ir daudz vakanchu, kur auto vajag), bet var piedavat darbu fabrikaa, lai naku pirmdien uz Bourne pieteikties (PMP ari uz turieni suta. Nakamajaa es pieregjistreeju savu tel Nr uz lapas - uzzvaniis, kad paraadiisies.

Dalja no shiim agjentuuraam atrodas taadaas kaa spraugaas starp veikaliem utt - i nepamaniit, ja nezini, ka tur tada ir. :)

Veel kada agjentuura, kurp mani Musa (neegjeriitis afrikaanis no Portugaales) aizved ar staastu, ka tie iekaarto tiiriishanas darbos, ir Blue recruitment. Kaapjot augshaa, redzu, ka tiiriishana ir diezgan taalu - reklamee sevi kaa noliktavu utml darbinieku rekruteetaaju.
Speros iekshaa un "piedavajos", ka gribu uz noliktavaam (uz paareejo vispar neko neceru pashreizejos apstaklos, bet sirdi ceru, ka notiks tas labakais). Vinja saka, ka uz noliktavam ilgi nemeklees, shobriid meklee ofisa straadniekus. Man iedegaas acis un tik speru aaraa, ka 8 gadus esmu ofisaa nostradajusi (istneiibaa vairaak). Tiekot mekleeti pardoshanas cilveeki. tachu vajag UK pieredzi. Patiesiibaa taa jau biju domaajusi, tomeer laimi gribeeju izmeegjinaat "a, ja nu!?" uN TAS IR NORMAALI, ES ARII DIEZ VAI NJEMTU DARBAA TAA UZREIZ NOPIETNUS OFISA DARBIniekus (piedodiet par CAPS - uz laptopa taa biezhi gadaas) no sveshzemeem, jo katraa valstiit tomeer atshkjiras taas lietas. Nodarb agjentuuraa pat neprinteeju nopietno ofisa darbu piedavajumus. Jaasaak ar kaut ko vienkarrshu.

Tad Musa mani aizveda uz Jarku, kur jau esmu, kur mees shkiiraamies. Iedava man savu tel nr, lai uzrakstu, kaa sokas ar dabra mekleejumiem. Vinjsh taads jauks tiiri, laipni paliidzeeja, ar aizveshanu, ar padomiem.

Taalaak noleemu uz karstaam peedaam aiziet sakaraa ar veel kaadu vakanci APRUUPEETAAJS uz vietas pieteikties. Tuer dabonu regjistraacijas lapu aizpildiit. Shis butu darbs ar vecu ljauzju apruupeeshanu uz vietas pansionaataa. redzees...

Giintaa! Man Tevi vajag! :D Tu zini, kaapeec (gi gi). Laiks braukt ciemos. :)))))

Prieks par brachku! :))))))

Ak, un, jaa, seezju istabaa mieriigi, nevienu netrauceeju. Pekshnji zvana telefons. Domaaju, ka tas, kurp zvaniiju darba sakaraa shodien, bet nee - no PMP. Ak jel! Rit jaiet straadaat. Tagad domaaju - priecaaties vai kaa. :) Nu redzees, kas mani sagaidiis rit. ;) Fabrika. Salati un auglji.
es luughsos laikam peec taa, lai iekaartaam biezhaak notiek kaazusi. :DDD 5;45 no rita jabut agjentuuraa.

aarpraats. nez, kaa man tur ies, neesmu nekad neko faseejusi merkakja aatrumaa. :D

Pie tam - nedriikstu njemt liidzi neko, kas satur riekstus, taatad arii shoko batoninjus uzlaadeeshanai? :/

Comments:


Veiksmīgs sprakšķis [info]sursurs at 2012-01-06 21:14 (Link)
oo - congrats! :)))
Tos salātus un augļus nevarēs ēst? :D :D
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-01-06 22:02 (Link)

Fabrique

Es neezinu :D: Varbuut drumslas varees chiept. :D

Radinji mani nomierinaaja - no visaam 3 fabrikaam, ko piedava PMP, shii ir vislabaaka. Nav meerkakja aatruma, tik kapaa kaapostus. :D Visu dienu uz kaajaam. Tur pat safety boots nevajag, izsniegs gumijniekus. Telefonu vispaar neesot veerts liidzi njemt, jo fabrikaa ienest nedriikst, bet geerbtuvee atstaat nevar.

uzzinaaju, ka anglji ir nenormaali alergjiski no riekstiem.

Tagad jaaluuko riit pamosties pus5. :D un neaizmigt kaapostus kapaajot aiz monotonaam kustiibaam. :)
Ceru, ka modinaataaju dzirdeeshu. Cikos Tu riit celies? :DDD
Ja nu gadiijumaa pus7 pec LV laika, tad priecashos, ja uzringosi. :D Buutu stulbi noguleet pirmo darba dienu. :)

Pastaasti arii Tu kaut ko par fabrikaam?

PS. kaa var kaadam piedraugoties sheit?
Veiksmīgs sprakšķis [info]sursurs at 2012-01-06 22:09 (Link)

Re: Fabrique

tas ir 6.30 - neizklausās TIK traki.. Galvenais laicīgi gulēt aiziet :D

nu ar riekstiem ir tā, ka kam ir tā alerģija, varot būt diezgan mirstams pasākums, tāpēc laikam visur, kur uz pārtikas neraksta, ka var saturēt riekstu daļiņas, ir TĀDI drošības standarti..
Piedraugot - kad aiziet uz jūzerinfo, tad augšā ir cilvēciņš ar plusiņu - tur.
Tikai lai no katras lapas tiktu uz to jūzerinfo - tur jāpameklē zem kādiem vārdiem cilvēks to pasākumu noslēpis :) Ir stili (tas pats sākotnējais, kas Tev bija), kur vispār jāspiež uz vārda, kas tur parādās...

esnekonezinu par fabrikām - es tikai lasu un ceru, ka drīz zināšu visu :D [info]santech tagad tādās pa naktīm rukājot :D
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-01-06 22:18 (Link)

Re: Fabrique

Nee, tas ir 4:30!! Tev tas ir 6:30, bet man tas ir 4:30 ;) mums par 2 h agraaks. Es tulinj sataisiishu sviesteniites un laidiishu guleet.

jaa jaa, taa ir, tapec raksta, ka var satureet daljinjas.

Pa naktiim, man liekas, vispaar ir briesmiigi.
Previous Entry  Next Entry