Mirkļu konservācija - Vandālisms [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vandālisms [27. Jul 2006|23:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sliktas mēģinājumu telpas mani iedzen depresijā tik tālu, ka pat negribas tur atgriezties. Instrumenti taču ir jāmīl, par tiem jārūpējas...
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]redeemer
Date:28. Jūlijs 2006 - 00:37
(Link)
:))))
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:29. Jūlijs 2006 - 18:01

offt.

(Link)
sakarā ar profesionālo un citādo aizņemtību pazaudēju aizraujošās diskusijas pavedienu, bet mēle vēl niez, lai gan ir skaidrs, ka pie kopsaucēja nenonāksim.
redz, tevī tas viss izraisa vēlmi piedalīties, savukārt manī - totālu antipātiju pret abām pusēm ("nu ko var ņemties"). nedomāju, ka tik tolerants cilvēks kā es kādreiz izturēšos tik skeptiski pret minoritāšu "problēmām".
lakoti nadziņi darba vietā... cilvēki ir kļuvuši iecietīgāki? pirms dieviem gadiem tas nenotiktu? nevaru piekrist, bet te jau var aizmuldēties. tikai viens - es uzskatu leišu sabiedrību par mazliet audzinātāku nekā latviešu, taču šogad delfos.lt pie paziņojuma par kunigundu... tie komentāri... pāri 100, un pats maigākais - "lai tie gōti atnāk, mēs no viņiem depresiju izdauzīsim". varu arī piebilst, ka nekādu neformāļu praidus rīgā neesmu manījusi. ja cilvēki pie tiem pierod, tad vienkārši tāpēc, ka viņi ir ik uz stūra.
gejiem ir jāslēpjas? ne par ko tādu neesmu dzirdējusi. jā, iespējams, esmu pārāk maz dzirdējusi. a tiesības lamāt gejus pie vakariņu galda piederas pie t.s. demokra'tijas (lai ko arī es par demokrātiju nedomātu).
praids, imho, tas ir kā mēģinājums pāraudzināt pensionārtanti, likt viņai iemīlēt metālu, atskaņojot to 24/7 zem viņas logiem. es domāju, rezultāts ir skaidrs.
un "pakāpeniska sabiedrības izglītošana" notiks. ar pāris paaudžu maiņu. jo, redz, pat es, zvārinātā katole, uzskatu homoseksualitāti par tikpat dabīgu lietu kā zaļa acu krāsa utt., un nesparotu, ap ko ir jezga.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:29. Jūlijs 2006 - 18:01

Re: offt.

(Link)
[info]dienasgramata bija labākais ieraksts par praida tēmu. a tikai man slinkums meklēt :)
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:29. Jūlijs 2006 - 18:02

bet par tēmu

(Link)
a labas un lētas mēģu telpas bija pie zemitānu stacijas, es tikai precīzu adresi uz sitiena neatceros.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:30. Jūlijs 2006 - 00:58

Re: bet par tēmu

(Link)
Zinu tās telpas, paldies :) Bet ir kas cits padomā.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:30. Jūlijs 2006 - 00:57

Re: offt.

(Link)
Homoļaudis tikai īsteno savas tiesības rīkot visāda veida akcijas, tāpat kā "Russkoj škoļe biķ", tas arī ir viss kas mani uztrauca pirms šī akcija notika. Jo ja jau aizliegs varavīksnes mīluļiem praidot, drīz var nonākt situācijā, kad sāks ierobežot arī citu grupu, taj skaitā manas, intereses un tiesības.
Pēc praida, kā jau vairumam, man radās divējādas sajūtas - pirmā reakcija protams uz cilvēku idiotismu. Nu neticu es, ka cilvēks, kurš mājās krāj fekālijas ir normālāks par tiem, kas seksojās ar sava dzimuma pārstāvjiem. No otras puses, tagad pārdomājot to pēc kāda laika, man sāk šķist, ka nākošgad praida nebūs... vai arī tas izpelnīsies krietni mazāku sabiedrības uzmanību. Kāpēc? Tāpēc ka nebūs vēlēšanas. Skaidrs, ka mācītāji ar šitiem antipraidiem sev cenšas uztaisīt bezmaksas priekšvēlēšanu PR.
Tā kā man tie zilgani rozīgie izraisa negatīvas emocijas nevis tāpēc, ka, Lato Lapsas vārdiem, "vicinājās ar krāniņiem", bet tāpēc, ka padevās tik lētai provokācijai.
Tā kā manis pēc - lai viņi rīko savus gājienus, lai sabiedrība ālējas...
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:30. Jūlijs 2006 - 18:37

Re: offt.

(Link)
ja rīko akciju, ir jābūt motivācijai, a šeit es to jo vairāk skatos, jo mazāk redzu. tas arī viss, tas arī viss, par ko es laužu galvu :)

o jā. par vēlēšanām noteikti, jā.