Mirkļu konservācija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

offt. 29. Jul 2006|18:01

chimera
sakarā ar profesionālo un citādo aizņemtību pazaudēju aizraujošās diskusijas pavedienu, bet mēle vēl niez, lai gan ir skaidrs, ka pie kopsaucēja nenonāksim.
redz, tevī tas viss izraisa vēlmi piedalīties, savukārt manī - totālu antipātiju pret abām pusēm ("nu ko var ņemties"). nedomāju, ka tik tolerants cilvēks kā es kādreiz izturēšos tik skeptiski pret minoritāšu "problēmām".
lakoti nadziņi darba vietā... cilvēki ir kļuvuši iecietīgāki? pirms dieviem gadiem tas nenotiktu? nevaru piekrist, bet te jau var aizmuldēties. tikai viens - es uzskatu leišu sabiedrību par mazliet audzinātāku nekā latviešu, taču šogad delfos.lt pie paziņojuma par kunigundu... tie komentāri... pāri 100, un pats maigākais - "lai tie gōti atnāk, mēs no viņiem depresiju izdauzīsim". varu arī piebilst, ka nekādu neformāļu praidus rīgā neesmu manījusi. ja cilvēki pie tiem pierod, tad vienkārši tāpēc, ka viņi ir ik uz stūra.
gejiem ir jāslēpjas? ne par ko tādu neesmu dzirdējusi. jā, iespējams, esmu pārāk maz dzirdējusi. a tiesības lamāt gejus pie vakariņu galda piederas pie t.s. demokra'tijas (lai ko arī es par demokrātiju nedomātu).
praids, imho, tas ir kā mēģinājums pāraudzināt pensionārtanti, likt viņai iemīlēt metālu, atskaņojot to 24/7 zem viņas logiem. es domāju, rezultāts ir skaidrs.
un "pakāpeniska sabiedrības izglītošana" notiks. ar pāris paaudžu maiņu. jo, redz, pat es, zvārinātā katole, uzskatu homoseksualitāti par tikpat dabīgu lietu kā zaļa acu krāsa utt., un nesparotu, ap ko ir jezga.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.