Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Decembris 16., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:52
Akdies, tūlīt Ziemassvētki.

Nav izdekorēta māja, nav nopirkta neviena dāvana.
Nav ne jausmas, kā šos svētkus svinēsim.
Visdrīzāk - pie mammas.
Bet mājās jau arī kaut ko gribas, to sajūtiņu...

Man viss vienalga, jo, ja sākšu kreņķēties, tad būs atkal pakaļā.

Vienīgais, kam obligāti jānotiek -jāuzdāvina Ādamiņam uz vārdadienu/Ziemsvētkiem bērnu laptopiņu, īstu, veramo, ar klaviatūru un peli. Viņš ļooooooooti grib datoru, no savējā nevaru atraut vispār ever. Pa dienu jātur ciet, plauktā, citādi viņš ņemas kā traks.

Viņam vajag savu, ar kuru spēlēties un imitēt mammu un tēti strādājam :))
Skatos, Rimītī ap 30 ls tāds maksā. Apmēram tāds ir mans Ziemassvētku budžets tieši 8)) Kad būs "apdāvināts" Lattelekoms, Latvenergo un mājas saimniece ar parādu daļām

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:16. Decembris 2009 - 01:21
(Link)
Es arii nevaru savakties, lai saaktu rosiities sveetkiem.
Nezinu, kaadu laptopu esi noskatiijusi mazajam, bet varu pastaastiit savu pieredzi. Mees savam puisim devaam klikszkjinaat nepiesleegtu klaviatuuru. Kameer bija pavisam mazinjsz, priecaajaas, bet diezgan aatri saprata, ka piesleegtaa klaviatuura vienalga ir labaaka. Mums maajaas ir viens vecs laptops, kursz ir deriigs man kaa otrs monitors, kad tulkoju. To datoru devaam puikam speeleeties, bet vinjsz taa pat prasa manu laptou un lieliski saprot, ka vinjam iedots luuznis. Speelju laptopinju esmu redzeejusi rotalju istabaa, bet arii tur beerni nekaujas, lai pie vinja tiktu. Citreiz mantas, kas vecaakiem szkjiet baigi forszaas, beerna uzmaniibu speej piesaistiit uz 15 minuuteem. Mums vislielaakajaa topaa ir masziinas, kas taisa troksni, paszas brauc un midzjina ar ugunjiem.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:16. Decembris 2009 - 10:13
(Link)
Man meitai ir tāds. Zini, nav tā vērts. Bērna interese par viņu ir neliela. Sākumā (lasi: pirmās dienas) viss ir ok, bet tad apnīk. Interesē parastais dators, words, spēles internetā, bet savu paņem rokās pāris reizes mēnesī, kad izdomā kaut kādus vārdus paminēt vai ciparus parēķināt uzdevumā. Toč saku, meklē lietotu, bet jaunu pirkt nav vērts.
From:[info]nord
Date:16. Decembris 2009 - 14:10
(Link)
Rimi esmu redzējusi lētāk. Arī monitors, klaviatūra, pele, mūzikas skan, apmēram 16 ls. To pa 30 lielāki bērni vairāk pratīs novērtēt, a tāds mazais domājams būs sajūsmā arī par šo.

> Go to Top
Sviesta Ciba