Mīļās muļķībiņas - Pārkopēts no Stihijas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 2., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:40 - Pārkopēts no Stihijas

(14 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:3. Jūlijs 2009 - 00:58
(Link)
prātvēderus paši izvēlējāmies un ievēlējām. un joprojām nez kāpēc tos pašus vēlam. kas ir vēl svarīgāk - kāda Tauta, tāda Valdība un tur nu diemžēl neko nevar līdzēt. Paši vien gribējām tikt pie ātrās naudiņas visu nopārdodot, ko vien iespējams un aizsperoties uz Lielpilsētu labākai dzīvei, nevis padomājot, ko varētu darīt.
un pirms kliegt uz citiem, ka zog, sākumā jāpaskatās pašam uz sevi, vai tad nu nekad un nevienu reizi neesi ko nozadzis, vai aldziņu aploksnē saņēmis, vai kaimiņa jāņogās ielicies.

un Tur, kur to novērtē, viss attīstības process ir bijis gadsimtiem ilgi, nevis knapu 20 gadiņu laikā jāiedibina mistiska labklājība, kad neviens tautietis īsti nezina, ko pats vēlas saņemt un, galvenais, ko ir gatavs Dot, lai šo labklājību sasniegtu... visiem ir skaidrs, ka viņiem ir Tiesības ko saņemt, bet, kad tiekam pie Pienākumiem, tad gan tā švaki...

galu galā, cerams, ka tomēr nāksim pie prāta un sapratīsim, ka visu mūžu uz kredīta dzīvot nevar un nenoniecināsim to, kas mums tomēr ir dots un iemācīsimies to izmantot paši savā labā. ātri, protams, tas nenāks, jo tā tas nevienā sapņu zemē nav noticis.

protams, var jau skriet prom uz turieni, kur jūties novērtēts, bet lielākoties visi skrējēji metas atpakaļ, kad redz, ka situācija ir uzlabojusies, un tad gan klaigā, ka tā esot Viņu zeme. Tā kā īri ļoti veiksmīgi emigrēja 80tajos un tagad metas atpakaļ.

svarīgākais ir tas, lai cilvēks jūtas mierā pats ar sevi un savu sirdi.

> Go to Top
Sviesta Ciba