Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 19., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:28
Aizvakar Doma laukumā gāju, skatos, nāk tāds kaut kur redzēts tips. Vecrīgā jau vislaik pazīstamas sejas manāmas, bet nu šitais man uzreiz kaut kādas emocijas izsauca. Kad pagāja man tieši garām, sapratu - SLAKTERIS! Pastāvēju un čūskas acīm vēl pabolījos nopakaļ.
Ziniet, tā kā nekādu cieņu tas cilvēks manās acīs nav pelnījis (es vispār defaultā cienu cilvēkus tikai, ja ir, par ko, bet šitais ir konkrēti vien necieņu izpelnījies), gribējās pieiet klāt un palūrēt acīs, kaut ko pateikt. Ja es būtu vecis, toč paņemtu pie rīkles un pateiktu, ka viņš ir vecs muļķis un kā viņam nav kauna vispār Latvijā uz ielas rādīties.
Bet es esu tikai skuķis ar bērņuku ratos, un apkārt bij daudz cilvēku... Un viņš tiešām ir tikai vecs muļķis, ar kuru nav vērts ķēpāties.
Un tomēr, ja es zinātu, ka sagaidītu atsaucību no tiem apkārtesošajiem daudzajiem cilvēkiem, nu kuriem retais nezin mūsu "Nasing spešal" varoni, es skaļi būtu iesaukusies, "SVEIKI, SVEIKI, SLAKTERKUNGS!!....." Vai kaut ko tikpat stulbu, bet lai tik visi ierauga, ka viņš te viens un neaizsargāts, tomēr augstu zodu staigā, un visi viņam sastātos apkārt un paņemtu pie dziesmas, un kaut drusku izlādētu savas vispārējās dusmas par visu, ko viņš un viņa kompanjoni sastrādājuši...

Ļauni, ļauni izklausās, bet nu piedodiet

(7 teica | saki)

Comments:


From:[info]gerrda
Date:19. Jūnijs 2009 - 11:50
(Link)
un vai tas ko reāli mainītu?
vai Tu tiešām justos laimīgāka un ar dzīvi apmierinātāka, ja tagad viss pūlis izsmērētu Slakteru pa bruģi?
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:19. Jūnijs 2009 - 11:57
(Link)
Protams, ka ne. Bet tas nemaina to, ka viņš pelnījis pa ausīm, bet nav to dabūjis
From:[info]gerrda
Date:19. Jūnijs 2009 - 12:02
(Link)
vardarbība ne pie kā laba nenoved.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:19. Jūnijs 2009 - 12:47
(Link)
Gerd, ņu kam Tu to saki
From:[info]gerrda
Date:19. Jūnijs 2009 - 13:04
(Link)
Nu bet kas tad to saka, ka pa ausīm vajag sadot?
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:19. Jūnijs 2009 - 23:38
(Link)
Te nav tas gadījiens, ka ir vēlme un vajadzība darīt pāri vājākam. Ir otrādi. Ir cīņa pret LIELU stulbumu, nezinu, kā pateikt. Nodarīts ļaunums aiz stulbuma, kaut kāds līdzīgs kriminālpants pat ir. Aiz neuzmanības, vot. Bet šitais ir tas pats. Un par to gribas prasīt taisnīgu tiesu. Tā kā taisnīgu tiesu tur neviens - ne Slakteris, ne kāds cits - nesaņem, tad vēl vairāk gribas pa ausīm sadot personīgrociski.
Pasaki tik, ka Tevi apmierina visa situācija un Tev nav vēlme pēc taisnīguma :P
Un, galu galā, es tak tā arī neko nenodarīju! Apmiernāju savas dusmas tikai domās!! Tagad mani visi kauninās par to, ko es te uzrakstīju? :P
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:19. Jūnijs 2009 - 17:53
(Link)
Ašņ, tas, ka viņu ielika amatā, kuru viņš pats nekad nav vēlējies, nenozīmē, ka tieši Viņš nu ir vainīgs pie tā, kas te notiek... jo... kāda tauta, tāda valdība. neko tur nevar līdzēt, ja paši cilvēki mainīties negrib, tikai kliegt, ka kāds cits, redzieties, ir vainīgs. arī valdībā esošie ir tikai cilvēki. arī viņiem ir savas ģimenes, bērni, mazbērni. arī viņi kādreiz ir gājuši ar ratiņiem pa doma laukumu, (lab, Slakterim doma laukums tajā laikā nemaz prātā nenāca, jo viņš nav smalkais rīdzinieks). arī viņiem bija vēlme, ko mainīt un kur tikt savā dzīvē. un tikai tāpēc, ka mēs te tagad kliegtu uz Viņiem, nevis paši reāli ko censtos mainīt, bet gaidītu, kad to kāds cits izdarīs mūsu vietā un ar sudraba karotiņu medu mutē salies, tāpēc jau nekas nemainīsies, bet būs vēl sliktāk.
Šaubos vai visi tie klaigātāji un varoņi, kas tik prot visus nolikt un apd**** viņa vietā vispār ko būtu izdarījuši un paveikuši. tik tāpat sēdētu un klaigātu uz Tiem Citiem, kas Vienmēr Ir Vainīgi, jo paši ne vella neko nejēdz un ir pārāk slinki un izlaidušies, lai ko savas zemes labā vispār darītu. un diemžēl tāda mūsu zemē ir lielākā daļa cilvēku... tad ko īsti var gribēt no valdības?

> Go to Top
Sviesta Ciba