Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 19., 2009


[info]lyrfeel11:28
Aizvakar Doma laukumā gāju, skatos, nāk tāds kaut kur redzēts tips. Vecrīgā jau vislaik pazīstamas sejas manāmas, bet nu šitais man uzreiz kaut kādas emocijas izsauca. Kad pagāja man tieši garām, sapratu - SLAKTERIS! Pastāvēju un čūskas acīm vēl pabolījos nopakaļ.
Ziniet, tā kā nekādu cieņu tas cilvēks manās acīs nav pelnījis (es vispār defaultā cienu cilvēkus tikai, ja ir, par ko, bet šitais ir konkrēti vien necieņu izpelnījies), gribējās pieiet klāt un palūrēt acīs, kaut ko pateikt. Ja es būtu vecis, toč paņemtu pie rīkles un pateiktu, ka viņš ir vecs muļķis un kā viņam nav kauna vispār Latvijā uz ielas rādīties.
Bet es esu tikai skuķis ar bērņuku ratos, un apkārt bij daudz cilvēku... Un viņš tiešām ir tikai vecs muļķis, ar kuru nav vērts ķēpāties.
Un tomēr, ja es zinātu, ka sagaidītu atsaucību no tiem apkārtesošajiem daudzajiem cilvēkiem, nu kuriem retais nezin mūsu "Nasing spešal" varoni, es skaļi būtu iesaukusies, "SVEIKI, SVEIKI, SLAKTERKUNGS!!....." Vai kaut ko tikpat stulbu, bet lai tik visi ierauga, ka viņš te viens un neaizsargāts, tomēr augstu zodu staigā, un visi viņam sastātos apkārt un paņemtu pie dziesmas, un kaut drusku izlādētu savas vispārējās dusmas par visu, ko viņš un viņa kompanjoni sastrādājuši...

Ļauni, ļauni izklausās, bet nu piedodiet

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba