Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 2., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:36
Samazināju Lattelekom rēķinu no 24 latiem uz 12. Kruta! Varēs forši ietaupīt.Citu neko te tāpat nevar ierīkot, tikai Lattelekom.
Paliek tikai internets bez ekstrām, pats lēnākais, bet man pietiks. Un telefons nemaz netiek atslēgts - ienākošie zvani paliek, tas arī galvenais.
Elektrības rēķins arī uz pusi mazāks, kopš vannasistabas silto grīdu atslēdzām. Man jau bij šoks, ka tāda summa. Bet vismaz uz vasaru var izslēgt, būs ok.
Sanāk smuki ietaupīt

(4 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]starsailor
Date:2. Jūnijs 2009 - 14:13
(Link)
Malači! Es atkal tieši paņēmu to Lattelecom paku, TV+Internet (10mbit) + telefons par brīvu lattelecom tīklā = 26ls aptuveni mēnesī, bet tā kā esmu učene, man pirmo pusgadu tas viss tikai par 16ls... A iepriekš TIKAI par netu maksāju 18ls :)
Siltā grīda jau nu tiešām ir extra mūsdienās, bet saprotams jau... mazs bērns mājās.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:2. Jūnijs 2009 - 23:33
(Link)
Es to grīdu neierīkoju 8))
Fāteris, dzīvokli taisot treknajos gados, "piešāva ekstru". Patiesībā ļoti, ļoti ērta un patīkama lieta, un sākumā nelikās, ka tik traki daudz elektrības rīs
From:[info]ninona
Date:2. Jūnijs 2009 - 17:15
(Link)
Atļaušos brīnīties, jo man nav bijis saskares ar apsildāmajām grīdām, bet mēs mājās vannasistabu apsildām (el. radiators) tikai, kad tas ir nepieciešams...
Bet vispār vasarā ir daudz iespēju ietaupīt, īpaši, ja ir karsts. Jo ēst un dzert gribas nekarstu, svaigu (nav jātērē sildīšanai, vārīšanai), arī mazgāties patīkamāk ar vēsu ūdeni, galu galā apgaismojums arī faktiski nav nepieciešams :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:2. Jūnijs 2009 - 23:45
(Link)
Well, elektriskais arī rij drausmīgi elektrību, tas jau bij pārbaudīts. Biezos gados dedzināju gan arī to! ;D
Mums ir krāsns apkure, un krāsns atrodas labu gabalu no vannasistabas, kura, savukārt, atrodas ārsienas stūrī, un ziemā tur ieslēdzoties, dušā ejot, ir DRAUSMĪGI auksti, ja nav ieslēgta grīda. Par to tika domāts, to grīdu ierīkojot.
Pie tam es uz tās grīdas žāvēju drēbes. Zeķītes, apenītes utml., dažreiz kādu džinsbiksi var izžāvēt, ja steidzami vajag uz rītu sausu.
Pie tam izmērs tai grīdai (visas vannasistabas, precīzāk - duštelpas - platība) ir knapi kvadrātmetrs ;]]

> Go to Top
Sviesta Ciba