Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Janvāris 5., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:03
Tas ir normāli, ja bērns vienā reizē puslitru tējas izdzer? 2x250 ml! Vai varētu būt, ka piparmētru tēja ar medu viņam tik nenormāli garšo, ka prasās vēl un vēl? Vai arī viņam patīk tas prikols - kad saka, "tēju, tēju", tad viņš dabū tēju? 8))
Ja nedod otru porciju, tad brēc :D Tik nenormāli izslāpis, vai? Bet nu nevar būt tak, dzert normāli dabū katru dienu

(4 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:5. Janvāris 2009 - 13:14
(Link)
manuprāt dzert daudz šķidrumu nav nekas kaitīgs. vienīgi tēju vajadzētu gan pamainīt, ilgi vienu, īpaši piparmētru neiesaka dzert. Es arī bērnībā ļoooti daudz dzēru šķidrumu vienkārši atceros, ka visu dienu man slāpa. Dzīvojos pie draugiem un viņiem vienmēr bija ~1,5l krūze ar ūdeni un es laikam vismaz 2as tādas katru dienu izdzēru,, nepamanīju, ka citi būtu tur tik daudz tukšojuši :D. Un vēl - man šķiet, ka bērnam noteikit iekšā tas regulators, kad viņš jūt - vairs negribas un par nieru pārslodzi itkā nevajadzētu satraukties. Varbūt esmu naiva, bet man liekas ka bērni jau noteikti vislabāk paši zina, kas viņiem kārojas pa īsto - mums jau ir sabojāta tā jušana :)).
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:5. Janvāris 2009 - 16:59
(Link)
Es jau ar tieši tā domāju, ka viņš pats jūt, ko grib.
Parasti viņš ēd, ēd, kas viņam šķīvītī ielikts, un vienā brīdī paņem to savu šķīvīti un dod man, lai lieku kaut kur citur. Sak, man pietiek, paēdu! :D Un vairs nav pierunājams dabeigt to porcijiņu :)) Nestresoju, ja neizēd visu. Tātad nākošajā ēdienreizē ēd cītīgāk, jo tad jau noteikti ir sagribējies ēst.

Bieži pēdējā laikā arī negrib ēst visādus atsevišķus produktus, piemēram, ja kaut kur ir vārīti svaigi vai skābi kāposti, viņš spļauj ārā. Varbūt viņam nepatīk tā ēdiena konsistence, bet varbūt tiešām kāpostus vēl nevajag.
Toties tomātus ēd, par to man brīnumi :)) Man bij traka alerģija.

Bet tēja piparmētru aktuāla ir tieši pašlaik, ik pa laikam ir kumelītes vai kāda ziedu tēja. Melno ļoti reti dodu. Pamēģinājām iedot šito sarkano Rooibos, garšīgo. Pašiem ar vīru baigi garšo, mūždien tējkanna ar stiprumiņu ir pieejama. Bet to Āģ īsti negrib dzert :D Padzerās un dod atpakaļ, sak, citu, šito ne. Un tā piparmētru parasti visātrāk un visvieglāk pagatavojama, tāpēc to bieži sanāk dot.

Vēl dodu suliņas. Šitās "Sodočok". Visdabīgākās liekas. Drusku atšķaidu ar siltu ūdeni, drusciņ medu klāt (man pašai arī tā nenormāli garšo - baigi iet kopā tā augļu garša ar medu). To arī labprāt dzer, bet to nevar iedabūt pārāk daudz iekšā vienā reizē, tas gandrīz kā ēdiens :))
[User Picture]
From:[info]fleur
Date:5. Janvāris 2009 - 16:20
(Link)
dod bez medus, tad redzēsi, vai gribas dzert vai arī garšīgi:)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:5. Janvāris 2009 - 16:49
(Link)
Kad bij mazāks, devu bez medus, bez nekā, pliku, normālu tēju. Tāpat dzēra :)) Tagad dodu medu tipa veselībiņai. Tēja jau tāda tikai silta, ne verdoša, tātad medus, tādā iemaisīts, nezaudē vērtību. Es par to medu salasījusies viskaut ko, katru dienu dodu viņam

> Go to Top
Sviesta Ciba