Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Decembris 29., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:50
Uz kompja nopauzētas 3 iesāktas, potenciāli interesantas filmas.

Pie gultas iesāktas 6 svarīgas un interesantas grāmatas.

Raujos uz visām pusēm visu uztvert, nevaru izvērtēt, ko vispirms un ko pēc tam.

Vai nu viss tiešām ir tik svarīgs, vai arī esmu pārāk haotiska, lai noturētu interesi uz kaut ko vienu līdz galam. Un vai tas ir labi vai slikti, arī to gribētos saprast.

Nēnu, man ir šitā bijis. Pamazām izlasu un noskatos visu, kas iesākts. Ok, dažreiz filma tiek izrubīta vai grāmata nolikta nost pavisam. Bet kur ir vaina - manī vai tajās grāmatās un filmās? Piemēram, vai tad filma nav pati vainīga, ka nepiesaista mani pa īstam? Filmas tak domātas, lai būtu saistošas un interesantas

(1 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:29. Decembris 2008 - 20:47
(Link)
es domāju, ka tā nav nekāda vaina. vienkārši nepatīk un tu cieni savu laiku, lai nepiespiestu sevi darīt to, kas tevi neinteresē. Man ir ar grāmatām tāpat. starp citu, dvēseļu grāmatai es neesmu pieskārusies kopš šķiet novembra. Un filmas - man likās, ka neesmu riktīga, kad lidoju uz Kaliforniju - tur 20 stundu laikā visu Foruma tā laika repertuāru varēja noskatīties un vēl visko. Bet neko sev nevar padarīt - sāk skatīties vienu, pēc 15 min, nē nepatīk un tā visas pēc kārtas. Beigās noskatījos vienu multeni un atpakaļceļā līdzīgs scenārijs, beigās paliku pie weddingcrashers - sviestskautkāds, bet nu uz augstās mākslas baudīšanu ļotenē nevaru piespiesties :D. Nesatraucies par sīkumiem tik ļoti ;)!

> Go to Top
Sviesta Ciba