Mīļās muļķībiņas - Vecās draudzenes

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 11., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:56 - Vecās draudzenes
Vakar sanāca necerēti labs vakars! Pa dienu kaut ko nomuļļājos pa māju, bet vēlāk aizbraucu uz centru ar visu bēbi, satikos ar Viksi, biju Doma laukumā, pie Runājošajiem (dienā Klusējošajiem...) akmeņiem, arī Līvu laukumā, tur satikām vēl seno draudzeni Inesīti un vēlāk piebiedrojās 1000 gadus neredzētā Astra, kas šobrīd viesojas Rīgā! Nu tik superīgi bija! Savācās liela daļa no tā sastāva, kas bij nokomplektējies jau vairākus gadus atpakaļ... Un šobrīd jau trijām no mums četrām bēbji sadzimuši! 8))
Sarunājām, ka noteikti jāsatiekas vēlreiz, pirms Astra būs prom atpakaļ uz Skotiju.

Tik forši pabūt Vecrīgā, ārprāts... Tik reti man sanāk tur tikt, pat nezinu, kāpēc! Bet tik forši izstaigāt pa visurieni, un vienkārši justies kā mājās...

Vienīgais trakums, ka mazpeka ilgi nevar ratos nosēdēt, jālaiž skraidīt. Bet tad ej un nogani to mazo kazlēniņu pa bruģi, starp tūristiem, mašīnām, galdiņiem un apstādījumiem...!! ;D To, savukārt, ilgi nevaru izturēt es! :P Bet nu protams, nemocīju ne Ādamu, un sevi arī ne, kaut kad jau taisījāmies mājās, kad jutu, ka neviens neko vairs nevar izturēt! 8))

Mājās biju tikai pusvienpadsmitos! :D Bet nu ar septīto tieši pie mājas piebraucām, mājās fiksi paēdām un čučēt...

(8 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:11. Jūlijs 2008 - 15:12
(Link)
jā, šitais it traks vecums mazajiem ziķeriem. traks mazajam, ka mamma neļauj tik daudz kur iet PAŠAM, un traks mammai, kad visu laiku jābūt uz vakts un jāgana;)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:11. Jūlijs 2008 - 15:18
(Link)
Jā. Skriet māk, apstāties un nenokrist nemāk; kas bīstami un ko nedrīkst, to arī nejēdz vēl. Sarunāt neko nevar. Bet ierobežot un spīdzināt ratos arī nevar! Prātā jūku drusciņ 8))
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:12. Jūlijs 2008 - 01:19
(Link)
Jā, trakākais, ka sarunāt grūti un ratos pierunāt atkal iesēsties arī grūti ;))))
Bet galu galā viss izdodas un ir ok ;D
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:12. Jūlijs 2008 - 03:02
(Link)
Kādas tik viltībiņas nav jāapgūst, ārprāts vienkārši... Bet tieši no tā, cik viltīga, izdomas bagāta un izdarīga būs mamma, no tā atkarīgs gan pašas mammas, gan bērna komforts, manuprāt...

Vienkārši jājūt vairākus gājienus uz priekšu
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:12. Jūlijs 2008 - 13:54
(Link)
Ir, ir tā ;))
From:[info]lapsa123
Date:11. Jūlijs 2008 - 18:18
(Link)
ieliec ilkšos :)))
agrāk tādi bija, kā kucēnu pavadiņā :)))

es jokoju, bet vispār ir dzirdētas, tās bērnu roku pavadiņas(tās gan tādiem, kas jau stabili staigā - nu tjip mūk no mammām(omēm)) :)

Bet no savas bērnības atceros, bija tādi ilksīši, ko uzmauc un tad kamēr bērns vēl stabili nestaigā, pietur viņu, lai nav viena rociņa jāstiepj uz augšu. :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:12. Jūlijs 2008 - 03:09
(Link)
Ir tāda doma bijusi :>

Bet nu nē. Tāpat viņu jāķer ar rokām, kad maucās uz kaut kā virsū, un viņš vēl smags, liels un spēcīgs kā teļš, tas uksis mans mazais 8)) Roku pats nedod. Skrien tik un viss.
Pie tam, ja kaut kur ieliktu viņu tā, viņš to vien darītu, kā mēģinātu atbrīvoties, tāpat bļaušana vien būtu, man liekas... Nu, ne pie rociņas, ne ilkšos, ne aiz siksnas ratos, ne sētiņā, ne gultiņā, ne kur 8))) Viņam šitas bezmaz no tēta iedzimts - tikai nekādu saistību... :DDD Labi, labi, tā jau arī īsti nevar teikt
[User Picture]
From:[info]nrk
Date:12. Jūlijs 2008 - 22:41
(Link)
nu kaut kur pavisam blakus es šobrīd esmu apmetusies, mani arī 7. pieved.
jocīgi, cik viss mazs un visi blakus :)

> Go to Top
Sviesta Ciba