Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Marts 6., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:45

(6 teica | saki)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:6. Marts 2008 - 15:58
(Link)
ČIGĀNIEM nav ne savas zemes, ne valdības, ne prezidenta, nekā, ko varētu nosaukt par Valsti! Bet tāpēc jau nav zudušas viņu kultūrālās vērtības, viņu mentalitāte, viņiem raksturīgais izskats, apģērbs, mūzika, deja un kas pats svarīgākais - viņu pārliecība par ģimenes vērtību un īpašā attieksme pret bērniem (nevienā bērnunamā neatradīsi nevienu čigānbērnu - viņi savējos nekad nepametīs, pat ja kabatā nebūs ne kapeikas!)

EBREJI - karos galināti un iznīcināti. Ir viņiem pašiem sava valsts, ko varo ārā tie, kam nav slinkums. Bet vai tas nozīmē, ka viņi žļurbājās un kunkst par savu likteni (kā to dara latvieši)? Paskaties, kas ir pasaules bagātāko, ietekmīgāko un izcilāko cilvēku sarkastos...e-b-r-e-j-i! Paceltu galvu, pašlepnumu un vienalga kurā pasaules malā! DARBS un GUDRĪBA!

Arī es varu padalīties ar studiju laikos iemācīto - kamēr latviešu gēnos būs vēstures gaitā iedzītais verga, kalpa, zemnieka un kājlaiža priekšstats par sevi, tikmēr nebūs mums izcilu vadoņu, patiesi harizmātisku un pārliecinātu personību, kam rūp ne tikai savs, bet arī tautas labums!
Un ne tikai vēsture mūs izaudzinājusi tādus, kādi esam, arī rakstnieki/klasiķi ir pacentušies, rakstot par mūsu nacionālo varoni Lāčplēsi, kas pēc katras "uzvaras" plītēja un ne pārāk kautrējoties, salaida uzreiz ar divām. Tāds nu ir tas mūsu nacionālais varonis...

anjux

> Go to Top
Sviesta Ciba