Mīļās muļķībiņas - Šņauk, šņauk!!!! 8((((((

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Novembris 22., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:50 - Šņauk, šņauk!!!! 8((((((
"NEGLĪTAIS PĪLĒNS" BEIDZĀS!!!! 8(((((((((((((((((((((

Tik šausmonīgi žēl, ka beidzās!!! Es tā nobimbājos tikko, fināla sēriju skatoties! TIK SKAISTI! Tik mīļi! Tik laimīgas beigas!! Beigas ta beigas, bet man viss seriāls ļotām, ļotām patika, no sākuma līdz beigām ar sirdi un dvēseli sekoju līdzi, nu tik reālas situācijas, tik atbilstīgi teksti, tik labs aktiertēlojums!

Raudiens nāk, jo baigi maz šādu foršu seriālu... Manuprāt, šis ir vienīgais un labākais, ko krievi atražojuši - 97% jau viņiem tik visādi stulbi kriminaļņiki, ciest nevaru tās "brigādes" un "lukturielas" un visu tamlīdzīgo.


Bāc, nu ko es tagad skatīšos?? Ko gaidīšu katru vakaru? Tās vācu Jūlijas, Bjankas, vai, nedod Dies, letiņu seriāli man absolūti neinteresē, tāds līmenis man par zemu!

Man bail iedomāties, kas tagad būs "Katjas" vietā! Bail programmā skatīties, ja nu tur kaut kas pilnīgi stulbs būs?! 8( Neskatīšos programmu, aiztaupīšu sev kreņķus, skatīšos vienkārši, kas rītvakar tur būs. Tas jaunais, kas pēc "Katjas" iet, tas krievu, tipa komēdijseriāls, ir tāāāāda kaka, ka dusmas!! Tāda sajūta, ka mani par pilnīgu duru uzskata, ka kaut ko tādu skatīšos!

Kaut nu būtu, kaut nu būtu kaut kas foršs, kaut kas jauns, ar ko ārstēt sirdssāpes par šķiršanos no "Katjušas"!!!... Kaut nu TV3 par to būtu padomājuši...
Garastāvoklis:: [mood icon] melancholy

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:22. Novembris 2007 - 19:32
(Link)
man gan visu laiku gribējās salīdzināt ar vācu neglīto pīlēnu. ej, nu sazini, kurš no kura nošpikoja, vai kā tur. bet scenāriji ļoooooooooooti līdzīgi.
nu jā, pirmo redzēju to vācu versiju un šitā īsti neaptika. šķita, ka skatos pakaļdarinājumu.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:22. Novembris 2007 - 21:55
(Link)
Gan krievi, gan vācieši nošpikoja no amīšiem, bijusi esot tāda Neglītā Betija, vai tamlīdzīgi. Vēl spāņu versija arī ir...

Vācu versiju neskatījos, vācu seriālus neskatos principā. Un labi vien bij, ka neskatījos - šitā bija labakāāāā 8]
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:4. Decembris 2007 - 02:08
(Link)
LNT un krievu Pirmajā - Tatjanas diena. ūber seriāls! :))

> Go to Top
Sviesta Ciba