Mīļās muļķībiņas - Ādamukam 7 mēneši

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 18., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:31 - Ādamukam 7 mēneši
Kā laiks skrien 8))

Liekas, šis mēnesis paskrējis visātrāk.


Nekas daudz gan nav mainījies, lai gan mazulis ir kļuvis aktīvāks, runīgāks, sabiedriskāks, mīļāks un saprotošāks, kā arī iemācījies šļūkt uz priekšu! :) Vispār jau diezgan daudz tas ir... :]

Sēdēt gan vēl netaisās, tā liekas. Es septiņos mēnešos esot jau stāvējusi kājās, pie redelēm turēdamās...
Bet nu viņš ir liels, smags, un drusku grīļīgs vienkārši :D Un bija jau sākumā drusku tās problēmiņas ar muskulīšiem. Bet visu jau paspēs vēl.

Neko nesvinējām šoreiz... Visu dienu sēdējām ar mazo mājās - tas stulbais lietus mūs nekur nelaida. Attiecīgi uz veikalu netiku, neko nenopirku. Susļiks tik tagad aizskrēja uz Maximu pēc gaļas - naktī cepšu kotletes... 8))

Labi vismaz, ka māju pa dienu izkurināju, tagad nesalst, mazo arī nav jāģērb jakās un zābakos uz nakti... :F Nu, adītajos zābaciņos...

Dzīvojamies tālāk, darbojamies, ņemamies. Uj, grūti ar tām ēšanām. Izrādās, ne kukurūzas, ne griķu, ne rīsu putras Ādamam vairs negaršo!! Galīgi nezinu, ko viņam dot! Tās pārējās gatavās neder - kur nav cukura un glutēna, tur ir piens. Kur nav piena un cukura, tur ir glutēns. Kur nav glutēna un piena, tur ir cukurs. Stulbums!!

Mānīju to kukurūzas putru ar piena maisījumu kopā. Šoreiz sanāca šķidra kā tume. Devu caur pudeli - tā gan ļoti mīļa, no tās jebko var izdzert... :P Un viņam garšo gan brokoļu, gan ķirbju, gan banānu biezeņi, mežrozīšu gan ne.

Ko jūs mazulim devāt ēst 7 mēnešos, mammītes? :)

(2 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:19. Oktobris 2007 - 10:30
(Link)
Kartpeļus, bumbieri, burkans, jogurtiņš. maz protams. tas mums kā maziņš papildēdiens bija.
jums nevar cukuru, glutēnu un pienu? jeb vnk pati negribi to dot?
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:20. Oktobris 2007 - 01:58
(Link)
Draudziņ, no pudeles labāk nedod, tas zobiņiem/zobiņu aizmetnīšiem nav labi, arī pašam jāmācās normāli ēst :) Jāmācās rīt. Ir speciālisti, kas uzskata, ka jebkura papildbarība jāsāk uzreiz dot no karotes.

Par putrām.. Nopērc pašu labāko, bez piena, bez cukura, un pieliec klāt, piem., sablenderētu ābolu vai banānu, vai pielej nedaudz sulas garšai. Ir, ir tā, ka ir tās labās putras, kuras ne pēc kā negaršo :) Ja baro ar krūti, savu pienu var pielikt, bet citādi - var arī kādu augļu biezenīti no burkām, pāris karotes. Tīri garšai, jo pašā putrā jau visi vitamīni ir.
Sinlac pati labākā, ja ir alerģijas. Pēcāk no Milupa nav sliktas 7-graudu, arī rīsu. Un garšai klāt piešaut kaut ko no iepriekšminētā ;))

> Go to Top
Sviesta Ciba