Mīļās muļķībiņas - Ja Asniņš kaut ko ļoti grib, Asniņš to dabū

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūlijs 30., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:38 - Ja Asniņš kaut ko ļoti grib, Asniņš to dabū
Gribēju Harija Potera 7. grāmatu, un dabūju!

Aizņēmos no mammas 11,25 Ls un pasūtīju internetā, pēdējās 30 minūtēs 20. jūl. rītā, kamēr vēl bija iespēja dabūt šo grāmatu ar lielu atlaidi, pie tam ar piegādi uz mājām.


Es vispār jau pāris dienas pirms tam un pēc tam visu lasīšanas laiku gandrīz simtprocentīgi izolēju sevi no jebkādiem informācijas avotiem, lai neuzskrietu virsū kādam "spoilerim" un nesabojātu sev prieku. Pat TV ziņas neskatījos, viskaut ko tač var sagaidīt. Diemžēl viens anonīms kretīns pie mana iepriekšējā HP ieraksta iepostēja visu sarakstu, kurš kurā lappusē mirst un kas beigās notiek, vienkārši iepostēja un viss. Bet es to izlasīju tikai pēc grāmatas izlasīšanas, paldies Dievam.


21. jūlija rītā man kurjers to dārgumu atveda smukā Bloomsbury papīra maisiņā, pa taisno uz mājām! 8)

Izlasīju 5 dienās. Būtu ātrāk izlasījusi, bet laiks bij daudz kam citam svarīgam arī jāvelta :D

Bet nu anyway - kā es noraudājos! Tik satriecošs, fenomenāls tas stāsts ir! Un šī grāmata tiešām tumša, drūma, asiņaina, skumja un sirsnīga! Un beidzot, beidzot tad ir skaidrība par visu, kas pa 7 daļām bij izstiepts! Tik interesanti! Un jā, daudz ko es jau biju paspējusi izštukot pati, un tas izrādījās taisnība! Eh, nu tiešām, nav brīnums, ka Roulinga ir bagātākā sieviete UK... Godam nopelnīts. Tāda fiška, tādas smadzenes cilvēkam... Šitādu šedevru izdomāt vien, un vēl uzrakstīt!

Uz pēdējām nodaļām es vienkārši atdevu sīcīti vīram darbistabā, pati uz pāris stundām ieslēdzos viesistabā, izslēdzu visu, kas varētu traucēt, un lasīju Harija Potera sāgas kulmināciju un atrisinājumu, aizrautu elpu un trīcošām rokām, godīgi. Kad izlasīju, kādu brīdi vēl sēdēju un nekustējos, asaras bira - nezin par ko, vai no aizkustinājuma, vai par to, ka šis stāsts ir beidzies... Kad iznācu no savas slēptuves, tad abi vīrs un mana māsa, kas bij ienākusi ciemos, applaudēja :D Tik smieklīgi tas bij. Bet tik forši.

Nu, karoč - ja neesi lasījis Hariju Poteru, uzskati, ka esi neieguvis once-in-a-lifetime-experience. Es uzskatu, ka kolosālākas grāmatas par šīm septiņām vairs neviens neuzrakstīs. Vai spējat iedomāties, ka kāds varētu pārspēt Roulingu? ;) Pārsist šo fenomenu un pārdošanas apjomus un aizstāt HP lasītāju sirsniņās? Nu ņet ;)

Lepojos, ka esu viena no miljoniem, kas šo literatūras fenomenu ir iepazinusi un sapratusi.
Tags:

(4 teica | saki)

Comments:


From:[info]stihija
Date:30. Jūlijs 2007 - 11:05
(Link)
nu forshi :) Lai arii tu jau zini, ko es domaaju/nedomaaju par Hariju, bet man prieks par tevi, tas katra pasha dveeseliskais ieguvums jau ir tas svariigaakais :)
From:(Anonymous)
Date:30. Jūlijs 2007 - 20:06

jjeeei

(Link)
Sveicu, sveicu Ashnjuk.... :))) Cik maz vajag pilnai sveetlaime, ne? :) Lasiiju un pati no tavaam emocijaam gandriiz saberzeeju rocinjas, lai sanjemtos izlasiit to peedeejo dalju! Turaas! ;)

Anjux
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:18. Augusts 2007 - 03:31
(Link)
Man noveicaas un radaas iespeeja atlikt pilniigi visu, taadeejaadi izlasiiju vienaa diennaktii. Emocijas - ljoti liidziigas. Tagad taads kaa tukshums, kaut veel nav viss apdomaats un sagremots.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:21. Augusts 2007 - 12:11
(Link)
Es tagad drusku nogaidu, un tūlīt drīz pārlasīšu vēlreiz...

Vai skaties mugglenet.com? Super lapa. Labākais pēdējā laikā bija čats ar pašu Roulingu, tur viņa atbildēja uz jautājumiem, un visādas detaļiņas atklāja, kas tur vēl pēc tam un pirms tam paralēli notikās. Dikti iesaku, ja vēl nelasīji

> Go to Top
Sviesta Ciba