Mīļās muļķībiņas - Stulbie bērnudārzi....

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Maijs 31., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:30 - Stulbie bērnudārzi....

(10 teica | saki)

Comments:


From:[info]lapsa123
Date:31. Maijs 2007 - 22:00
(Link)
nav jau nekādu termiņu, lai maziņo pieteiktu, vnk ir rindas, tie mazuļi kas dzimst janvārī un būs pieteikušies jau būs rindas sākumā.

pastaigā gan b/d apej apkārt ar mazo, pavēro audzinātājas, kā ņemas ar bērniem, paskaties vai vārtiņi ir slēdzami(vai b/d vispār ir žogs), vai durvīm ir koda atslēgas, pavēro gaisotni, kad mazie ir ārā vai nav atstāti novārtā un audzinātājas nečupojas savā kompānijā, paskaties uz b/d logiem, kas tur karājas, vienvārdsakot apskaties visu ko vari apskatīt no ārpuses, un paskaties vai Tevi tur ievēro, respektīvi kā audzinātājas reaģē uz svešiniekiem(liekas nemanot vai tomēr pievērš uzmanību)

un tad izvēlies!!!

piesaki pat ja ir rinda, protams jo īsāka, jo labāk...
grupiņā Rīgā ņem 15-17 siļgrupiņas bērniņus. bērnudārznieki laikam bija kripatu vairāk.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:1. Jūnijs 2007 - 11:43
(Link)
Jā, apmēram tā arī domāju darīt. Noskaidroju, kādos laikos var tikties ar pašu vadītāju, pirmdien atsākšu sirojumus pa rajona bērnudārziem un silītēm. Dažas tepat Āgenskalnā, Ziepniekkalnā, Torņkalnā ir. Es tik nezinu, vai gribu silītē mazo vest, bet moš vajag...
From:[info]lapsa123
Date:1. Jūnijs 2007 - 14:18
(Link)
savā ziņā labāk laist trīsgadnieku, mazāk slimos un būs drošāks, bet no otras puses bērnam sabiedrība un kompānija arī ir vajadzīga, tie bērni kas līdz 5 sēd mājās tādi mājas bailīgi minkas paliek.

vislabāk jau ir vest mazo uz bēbju skoliņu, un palaist ar trīs b/d, ja ir tādas iespējas, jo tās finanses, tās finanses ne vienmēr to ļauj.

man viens ir no trim gājis, otrs no siļukiem, māšuks ies no siļukiem. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba