Mīļās muļķībiņas - Buf

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Februāris 7., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:31 - Buf

(5 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:8. Februāris 2007 - 00:25
(Link)
Nekas vairs nebùs,kà bijis..:) Par tàm èsanàm-man bija tà,ka pirmajos mènesos par to gàdâja vìrieC,ne man laika,ne spèka,ne gribèsanas. Jams nàca màjà ar gatavu paiku vai arì gatavoja. Nu nevar sàkumà visu novelt uz sievietes pleciem..
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:8. Februāris 2007 - 00:33
(Link)
Es tā gribētu, kaut varētu paļauties uz viņu, lai sagādā visu, visu paiku... Bet mums ir tā problēma, ka viņš jau tagad parasti sapērk visu pēc saviem vīrieša ieskatiem - rakstu vai nerakstu to pirkumu sarakstu... Ir par to runāts, bet viņam vienkārši nesanāk visu pareizi, ekonomiski un saimnieciski nopirkt... :/ Pie tam viņam pašam tā neliekas 8( Gatavot viņš māk daudz ko, jā, tas viņam patīk un padodas. Bet ne nopirkt...
Tā ka šitā lieta mani biedē. Un laikam vieglāk viņam būs iemācīt ar bebu ņemties, lai pa to laiku varu sagādāt un pagatavot mums visiem ēdamo.
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:8. Februāris 2007 - 01:03
(Link)
Protams,Tev labàk zinàt,kà jums vienoties par pienàkumiem,bet nu pirmie mènesi ir pasmagi,arì vìrietim,bèrns panem loti daudz laika un spèkus,tà ka nav ko daudz forsèt ar gatavosanàm.Var tak sapirkt kaut pusfabrikàtus,ko tikai uzsildìt.Tàda mana pieredze:)

> Go to Top
Sviesta Ciba