Mīļās muļķībiņas - Sabiedrība

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 21., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:18 - Sabiedrība
Lai gan ir jau diezgan labi redzams un saprotams, kas ar manīm par lietu, bet vīrieši sabiedriskajā transportā man vietu apsēsties nepiedāvā. Vot.
Pašai uzprasīties ir tik neērti, it kā man nebūtu tiesību uzprasīties. Bet ir vienkārši neērti. Kā nekā, sabiedrība ir pieņēmusi, ka grūtniecība ir slimība (kā tajā vienā raidījumā tā ģimenes psiholōģe teica).


Toties sievietes gan piedāvā. Vakar vien man bij tāds pārsteigums, mikriņā iekāpu, visas vietas aizņemtas, es vienīgā stāvēju kājās, domāju, moš kāds džentilmenis laipni piecelsies un piedāvās man apsēsties viņa vietā, galu galā jākratās visu ceļu un noturēties arī īsti nav kur. Bet nē. Sēž visi, blenž kaut ko svarīgu tālumā. Es jau neko. Stāvēju, kā stāvēju. Un tad viena no divām savā starpā čalojošām sievietēm, tādas ap 30, vienkārši piecēlās un aicināja, lai eju, apsēžos, pati palika blakus stāvot un turpināja pļāpāt. Es tā samulsu, ka laikam īsti neapjēdzu paldies pateikt, smaids tik iznāca. Pēc tam visu vakaru labs garastāvoklis vēl bija par tādu sirdi sildošu atgadījumu :)

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:21. Oktobris 2006 - 12:33
(Link)
jū. Man ir bijušas līdzīgas situācijas un garastāvoklsi tad ar uzlabojas :)
Sievietes ir atsaucīgākas, jo pašas saprot, ko tas nozīmē :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:21. Oktobris 2006 - 12:47
(Link)
Jā, tā es arī nodomāju, ka sievietes jau labāk zin un saprot, es arī agrāk parasti piedāvāju vietu grūtniecēm, bet vīrieši dažkārt to punci nepamana, kamēr bēbis nav jau bezmaz rokās. A žēl, ka šamējie tik neredzīgi.
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:21. Oktobris 2006 - 18:59
(Link)
mūsdienās tak tā ir dzimumu vienlīdzība, tik latviešu vīrieši to kaut kā "ne tā" izprot un iedomājas, ka tagad viņi ir tie, kas tupēs beņķos kā ķipji un Tevi ni velna neiedomāsies palaist, lai vai tur kas!
/jāpaslavē gan vecāka gadagājuma kungi, kam labas manieres nav svešas lai vai tur kāda dzimumu vienlīdzība nebūtu!/

> Go to Top
Sviesta Ciba