Mīļās muļķībiņas - gigug

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 28., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:59 - gigug
Dzīve sākusi mani lutināt. Pašlaik vislielākā dzīves sūdzība man ir tā, ka gribas atvēsināties un pasnaust. Tpu tpu tpu, nekas trakāks, par ko uztraukties šobrīd, nav. Varbūt vienīgi tas, ka atkal nav naudas nepietiek nekam citam, kā vien sabiedriskajam transportam un ēdienam 2 reiz dienā. Es turos un neņemu avansu, jo 12. jūlijā tā aldziņa tāpat būs uz pusi mazāka, nekā parasti, jo biju takš atvaļinājumā. Bet kaut kā var iztikt, ja piepelnās ar to haltūru - planšetu aplīmēšanu... :D Nākas pasvīst, pasēdēt ilgāk naktī augšā, lai paspētu pēc iespējas vairāk aplīmēt, tāpēc arī regulāri neizguļos. Toties ir latiņi.

Pēc idejas vispār esu mīnusos, jo kontā mīnus 3,50 par kartes atjaunošanu :D Kruta. Un vispār - es veselu gadu nemaz nezināju, ka ar šitento karti, kas saucoties debetkarte, var naudu izņemt bezmaz no visiem bankomātiem, kas apkārt, ne tikai Hanzenes!! Kā man to bij zināt, ja neviens man to nepasaka :F Sajutos kā stulba lauku bāba. Labi, ka neviens to nezin.

(2 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]watt
Date:28. Jūnijs 2006 - 20:21
(Link)
ne visiem, piem. ja ņems no Parex bankomāta būs drūms % jāmaksā. līgumi cik es zinu ir ar Krājbanku, NORD, Unibanku, ka komisijas maksa nav
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:28. Jūnijs 2006 - 20:52
(Link)
Padie. Būšu zināt nelietot Parex bankomātus

> Go to Top
Sviesta Ciba