Mīļās muļķībiņas - Neizpratne

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 21., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:57 - Neizpratne
Neviena "Laimas" ražojuma šokolāde nav tik baudāma un garšīga kā, piemēram, "Schogetten" šokolādītes (šobrīd vismīļākā šokolāde man, jo ir vislabākā), fakts paliek fakts. Nu kāpēc, kāpēc jel?....

Latvijas produkts - tas, protams, ir labi, bet šokolāde nav kaut kāds medus, piens vai rupjmaize, kam jābūt dabīgiem Latvijas dabas produktiem, ya know what I mean.... Bet šokolāde ir Šokolāde, svēta lieta, un tai ir jābūt ideālai, nevis..nevis... nevis kā.... "Laimai" :P
"Laima" tik taisa pakaļ tur leišiem (kuri arī "saks big taim" un vēl trakāk, nekā pati "Laima") un vēl kaut kam, bet īsto recepti uz manu sirdi un gastronomiskās baudas receptoriem acīmredzot nezina ;o[
Nu, vienkārši skumjš apcerējums par tēmu :| Kāpēc tālu ārzemēs ir laba šokolāde, bet mums - šokolāde ar kaut kādām "latviskām" novirzēm... Nezinu, kā lai savādāk to garšu nosauc...
Zemnieku saimniecībām uzstāda augstas prasības saimniecībā augstākai ražojumu kvalitātei blaa blaa blaa, veikalus inspicē, viskaut ko pārbauda, piemēro Eiropas standartiem, blaa blaa blaa... Nu bet kur ir tie Eiropas standarti Šokolādes ražošanā?!? Mmm?!?? Ek
Garastāvoklis:: determined

(3 teica | saki)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:22. Jūnijs 2005 - 10:45
(Link)
Iespējams, ka Laima tev garšo mazāk, jo tur mazāk visādu papildus draņķīšu, visādi tur E-442324222 un E54798985555, garšas pastiprinātājiņi un uzlabotājiņi, treknumiņi un emulgātoriņi un vēlsazinkas, kas garšiņu padara vienmērīgāku,vienveidīgāku, nešokolādīgāku; varbūt esi atradinājusies ēst dabiskākas un vienkāršākas lietas?
Piemēram - kādas maizes izvēlies? Baltmaizītes un tostermaizītes? Vai tomēr rudzumaizes arī gadās?
Jogurtus arī tādus, kuru sastāva saraksts garāks (papildus visādi draņķīši iekšā) ?
Tas varētu būt iemesls.

Starp citu, Laimai jau tās šokolādes ir dažādas.
Vai "Krējuma" tev arī negaršo (tā dzeltenbrūnganā papīrā ar melnbaltu govi virsū)? Vai tās "Ekstras" ?

Un jā, garša un gaume ir sasodīti subjektīvas. Nevis Laimai nav "garšīgas un baudāmas" šokolādes, bet TEV tās tādas nešķiet. Laima ir ļoti ok.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:23. Jūnijs 2005 - 20:45
(Link)
Es teiktu, ka leišiem vispār pirmās kaut kur derīgās šokolādes parādījās tikai pirms gadiem 10, kad vācieši nopirka viņu draņķražotnes. Bet arī tagad tās ar Laimas ražojumiem var konkurēt, manuprāt, tikai lētuma dēļ.
Pēc manas pārliecības, pasaulē tikai divās valstīs kaut ko jēdz no šokolādes taisīšanas - Latvijā un Vācijā. Var jau būt, ka no citām valstīm (kādām 25) man trāpījušies tikai sliktākie paraugi, bet par leišiem-igauņiem-krieviem-ukriem es varu teikt droši, tur esmu izmēģinājis blāķi.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:6. Jūlijs 2005 - 23:13
(Link)
Man gan kaut kā tieši tās likās visvisvisnegaršīgākās, kuras es jebkad esmu ēdusi. Bet Laimas ar rīsiem vai Laimas vienkārši. Ņammmm. Vislabākās, ko jebkad esmu ēdusi. Un neviena Milka blakus nestāv.

> Go to Top
Sviesta Ciba