|
Jūnijs 22., 2005
(Anonymous) | 10:45 Iespējams, ka Laima tev garšo mazāk, jo tur mazāk visādu papildus draņķīšu, visādi tur E-442324222 un E54798985555, garšas pastiprinātājiņi un uzlabotājiņi, treknumiņi un emulgātoriņi un vēlsazinkas, kas garšiņu padara vienmērīgāku,vienveidīgāku, nešokolādīgāku; varbūt esi atradinājusies ēst dabiskākas un vienkāršākas lietas? Piemēram - kādas maizes izvēlies? Baltmaizītes un tostermaizītes? Vai tomēr rudzumaizes arī gadās? Jogurtus arī tādus, kuru sastāva saraksts garāks (papildus visādi draņķīši iekšā) ? Tas varētu būt iemesls.
Starp citu, Laimai jau tās šokolādes ir dažādas. Vai "Krējuma" tev arī negaršo (tā dzeltenbrūnganā papīrā ar melnbaltu govi virsū)? Vai tās "Ekstras" ?
Un jā, garša un gaume ir sasodīti subjektīvas. Nevis Laimai nav "garšīgas un baudāmas" šokolādes, bet TEV tās tādas nešķiet. Laima ir ļoti ok.
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |