08 Marts 2005 @ 19:33
pirms miljons gadiem  
VISS IR TIEŠI TĀPAT KĀ VAKAR. TIKAI VAKAR TIK ĻOTI NEGRIBĒJĀS UZRAKSTĪT KAUT KO TEV. TĀ ARĪ NEPIETIKA SPĒKA IZRUNĀT VĀRDUS. UN NEZINU, KĀPĒC TIEŠI VAKAR ES AIZMIRSU PAR TEVI PADOMĀT. TIEŠI VAKAR UN TIEŠI NEKAD. VESELĀM RINDKOPĀM ES ZOGU VĀRDUS. KAS, PASKATOTIES DZIĻĀK, IZRĀDĀS NEMAZ NAV VĀRDI. CITREIZ (TAD, KAD TEVIS NAV) ES DZIEDU TEV DZIESMU. UN JOCĪGI, KA TU NEKAD NEESI DZIRDĒJIS. KAD TIK ĻOTI TUVĀK NEBIJ NEKĀ. ES TEV PARĀDĀ ESMU NEKO. UN, CERAMS, BŪŠU VIENMĒR. TIK ĻOTI PARASTI. VISPARASTĀK UN TĀLĀK. UN KATRU OTRO REIZI KĀ PIRMO REIZI. NESAKI MAN NEKO.. UN NEPALIEK JAU TIKAI SĀPES. UN (KĀPĒC VIENMĒR UN VISUR IR MELI?) SAVAS SĀPES TU NUMURĒ, KLASIFICĒ UN KRĀJ. UN VISIEM (NEVIENAM) TU STĀSTI, CIK ĻOTI TEV SĀP. UN NEMAZ JAU NEVAJAG TUMSU, LAI KAUT KO UZRAKSTĪTU. UN ASTOŅDESMIT DEVĪTO REIZI TU JAUTĀJI, KĀPĒC VISS NEVAR BŪT VIENKĀRŠĀK. KAUT KO RUNĀJI PAR PULKSTENI, PAZAUDĒTU UN NOKAVĒTU LAIKU, BET TĀ ARĪ, NEKO NEPATEICIS, AIZGĀJI. AIZGĀJI, LAI VĒLREIZ VISIEM (NEVIENAM) STĀSTĪTU, CIK ĻOTI TEV SĀP. PĒKŠŅI PAMANI, KA VISI SAMAINĪJUŠIES MASKĀM. UN VARBŪT VIENKĀRŠI TĀPĒC TU SAKI, KA LAIKA APSTĀKĻIEM NAV NEKĀDAS NOZĪMES. TU MEKLĒJI VIETU, KUR SAPLĒSTO ŠĶĪVJU LAUSKAS TIEKAS (VAI VARBŪT LIEKAS?), TEV LIKĀS, KA TĀ IR TIK ĻOTI KONKRĒTA VIETA. AR SIENĀM . AR GRIESTIEM. AR ADRESI. UN DUSMOJIES, KA NEVARU PARĀDĪT CEĻU, PASTIEPJOT ROKU. AR KATRU REIZI MAZLIET TUVĀK, BET REIZĒ ARĪ MAZLIET TĀLĀK VIENS NO OTRA. UN REIZĒM IZLIEKAMIES, KA NEKAS NAV NOTICIS. BET NOTIKA. VARBŪT RĪT SĀPĒS VĒL MAZLIET VAIRĀK. JA SAVĀDĀK BŪTU, NEBŪTU NEKĀ. KAUT KUR PAZAUDĒTS GABALS NO ASFALTĒTA CEĻA LŪDZ TEV NAKSTSMĀJAS, UN AR KATRU REIZI GRŪTĀK UN GRŪTĀK IR ATTEIKT. UN KATRU REIZI VIEGLĀK PAZAUDĒTIES NO JAUNA. UN PIRMS TRĪSSIMT GADIEM APSOLĪTĀS DEBESIS ATNEST TU AIZMIRSI. UN REGULĀRI VISS SĀK RAKSTĪTIES PAGĀTNĒ. KAD TAUREŅI - APJUKUŠI NO SAJŪTĀM, DŪMIEM UN GRĒKA – SAJAUCA VIENU KĀRTĪBU BEZ OTRAS. UN, NESAKOT NEKO, AIZLIDOJA. BET ES TEV ESMU PARĀDĀ NEKO. LIEKAS, KA VISS, KO SAKU, JAU VAKAR LASĪTS. VAKAR. VAI AIZVAKAR. UZ PUDELES. VAI CIGAREŠU PACIŅAS. TIKAI ŠODIEN TU NESMAIDI MAN. KĀ VAKAR.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
[info]aspirins on 8. Marts 2005 - 19:48
Jā, Tu tiešām ļoti esi mīlējis/usi (mīli joprojām) to cilvēku!Tā ir iznīcinošā mīlestība, kas saēd, kā dilonis.Es nopūšos.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 8. Marts 2005 - 20:03
sho textu es atradu kompii, rakstiitu pirms vairaakiem gadiem. Kaut kad - kad nebija ice age. Veel nebija.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]aspirins on 8. Marts 2005 - 20:09
Tā kā Tu tur raksti (kā juties pirms gadiem), man paliek skumji, jo zinu, ka mans ice age tikai tagad sāksies, jo, kas vienreiz tik dziļi ir bijis nosalis, vairs nekad nebūs spē'jīgs kādu dziļi mīlēt. Tas tāpat kā tomāts, ja ir bijis ar ledus kristāliņiem iekšā uz tirgus pirkts- nu, viņš nekad vairs nebūs garšīgs. Nu, viņam paliek tikai tas tomāta izskats.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]sauleens on 9. Marts 2005 - 01:23
skielas..es apskauzhu sliekas un ieniistu shito zhurnaalu kuraa neko nevar ierakstit
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
markizs[info]markizs on 9. Marts 2005 - 09:16
izlasiju pirmos pāris teikumus un sapratu ka tālāk labāk nelasīt - sagruzīšos
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 9. Marts 2005 - 15:08
markizs:)
ne tikai lasiit, bet arii sarunaaties nevari ar mani (nenoziimiiga piebilde - skaidraa)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 12. Marts 2005 - 22:01
Nepareizi pateikti vārdi greizi skatieni šķībi soļi „kaut kā ne tā” ir vienīgais kas raksturo dzīvi varbūt vēlāk varbūt citreiz piedod pagaidi un es no tā barojos satinos vientulībā un skaitu cik jāpagaida nav nemazākās garantijas ka to kas izgājis pa durvīm es vēl kādreiz redzēšu nekam nav garantijas es nevaru konkurēt ar pasauli es pat savā mīlestībā esmu nekas katrs kvadrātcentimetrs ādas ilgojas tūkstošiem pieskārienu
(Atbildēt) (Link)