22 Februāris 2007 @ 15:48
negaršīgais un negaršīgākais  
Negaršīgie dārzeņi: bietes, ķirbji, tomāti
Negaršīgākie augļi/ogas: zemenes, upenes
Negaršīgākās zupas: soļanka, piena, skābeņu, tomātu, aukstā, borščs
Vienkārši negaršīgi: saldie ēdieni, gandrīz visas tortes, plātsmaizes, klinģeri, griķi, putkrējums, bulciņas ar magonēm/rozīnēm, Negaršīgais alko: Carolains, sausais vīns
Negaršīgās sulas: tomātu, upeņu, apelsīnu
Negaršīgās zivis: nēģi
Negaršīgākie gurķi: skābēti
Negaršīgais siers: jāņu siers
Negaršīgais biezpiens: salds biezpiens, biezpiensieriņi
Negaršīgā biezputra: mannas, rīsu
Negaršīgākais sautējums: burkānu-zirņu
Negaršīgi nepatīkams: medus

Vēl kaut kas?
Tags: ,
 
 
( Post a new comment )
dzīvosim gultā[info]lux_y on 22. Februāris 2007 - 16:39
Ja es arī badā spētu apēst biezpiensieriņu, tad tomātu sulu diez vai iedzertu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]aspirins on 22. Februāris 2007 - 17:09
man tomātu sula riebjas no vienas reizes, kad bija jāvemstās , pārdozējot Asiņaino Mēriju :D
no tā laika mutē nevaru paņent! (to sulu)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)