22 Februāris 2007 @ 15:48
negaršīgais un negaršīgākais  
Negaršīgie dārzeņi: bietes, ķirbji, tomāti
Negaršīgākie augļi/ogas: zemenes, upenes
Negaršīgākās zupas: soļanka, piena, skābeņu, tomātu, aukstā, borščs
Vienkārši negaršīgi: saldie ēdieni, gandrīz visas tortes, plātsmaizes, klinģeri, griķi, putkrējums, bulciņas ar magonēm/rozīnēm, Negaršīgais alko: Carolains, sausais vīns
Negaršīgās sulas: tomātu, upeņu, apelsīnu
Negaršīgās zivis: nēģi
Negaršīgākie gurķi: skābēti
Negaršīgais siers: jāņu siers
Negaršīgais biezpiens: salds biezpiens, biezpiensieriņi
Negaršīgā biezputra: mannas, rīsu
Negaršīgākais sautējums: burkānu-zirņu
Negaršīgi nepatīkams: medus

Vēl kaut kas?
Tags: ,
 
 
( Post a new comment )
[info]verners on 22. Februāris 2007 - 16:37
Man arī riebjas Tomātu sula.
Tā biezā, netikamā garša man uzdzen riebumu jau no Bērnības laikiem.

bet dažas lietas gan tev ir īpatnējas un man nesaprotamas. Bet tas tā, kāda nu kuram tā gaumes un garšas izjūta.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 22. Februāris 2007 - 16:39
Ja es arī badā spētu apēst biezpiensieriņu, tad tomātu sulu diez vai iedzertu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]aspirins on 22. Februāris 2007 - 17:09
man tomātu sula riebjas no vienas reizes, kad bija jāvemstās , pārdozējot Asiņaino Mēriju :D
no tā laika mutē nevaru paņent! (to sulu)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)