LorDRameX

[info]lordramex @ 16:19: es te lasu un lasu ziņs un domāju kurā brīdī iestāsies lielais žopā žopā, jo nu khmm, vājprāts kas notiek: daživ virsraksti no tā paša tvnet kautvai:

Slakteris neplāno atkāpties no amata (39)

Finanšu ministrs Atis Slakteris (TP) neplāno atkāpties no amata un gatavs turpināt pildīt savus pienākumus. Slakteris šodien žurnālistiem uzsvēra, ka patlaban esot milzīgs veicamā darba apjoms un viņš plānojot turpināt strādāt.

Rudenī varētu pietrūkt līdzekļu pasu izsniegšanai (56)

Ja iedzīvotāji pēc jaunām pasēm Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP) vērsīsies tikpat aktīvi kā līdz šim, tad, pienākot rudenim, pasu izsniegšanai varētu pietrūkt naudas, prognozē PMLP priekšnieks Vilnis Jēkabsons.
Policija drīzumā nonāks 1,8 miljonu latu parādos (1)

Ja Valsts policijā (VP) netiks pārstrukturizēta finansējuma sadale pa ceturkšņiem, tad aptuveni februāra beigās tās parādsaistības veidos 1,8 miljonus latu. Tā šodien pēc tikšanās ar iekšlietu ministru Mareku Segliņu (TP) žurnālistiem pastāstīja VP priekšnieks Aldis Lieljuksis.

Segliņš: Ja valdība nemainīs attieksmi, tai būs "jāiet mājās" (71)

Valdībai būs "jāiet mājās", ja tā nemainīs savu attieksmi pret iekšlietu sistēmas dienestiem, tā šodien pēc tikšanās ar Valsts robežsardzes priekšnieku ģenerāli Gunāru Dāboliņu un Valsts policijas priekšnieku ģenerāli Aldi Lieljuksi atzina iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP).

Zināms starptautiskā aizdevuma piešķiršanas grafiks Latvijai (23)

Zināms starptautiskā aizdevuma Latvijai precīzs piešķiršanas grafiks. Eiropas Komisijas (EK) 2009.gada piešķirtais finansējums Latvijai būs 2,9 miljardi eiro (2,03 miljardi latu), 2010.gadā tiks piešķirti 100 miljoni eiro (70 miljoni latu), bet 2011.gadā - arī 100 miljoni eiro.

Līdz aprīļa vidum Sv.Pētera baznīca būs bez gaiļa (30)

Līdz aprīļa vidum Rīgas Sv.Pētera baznīca būs bez gaiļa, kuru šajā laikā iecerēts rekonstruēt, informēja pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Rīgas nami" vadītājs Andris Lācis. Baznīcas gaiļa demontāža ir nepieciešama, jo salūzusi rotācijas ass, kā dēļ spēcīgākas vēja brāzmas gadījumā rādītājs varētu tikt nolauzts. Turklāt gaiļa astē vārnas iepinušas ligzdu, kura būs jāizņem, uzsvēra Lācis.
Demakovas slimības laikā viņas pienākumus veiks Eglītis, Bērziņš, Vējonis un Gerhards (7)

Premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) izvēlējies tos ministrus, kuri pildīs kultūras ministres Helēnas Demakovas (TP) pienākumus ministres slimības laikā.

Mainīto PVN likmju dēļ valsts iestādes aizkavē maksājumus (32)

Pieaugot pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmēm, valsts iestādes šobrīd prasa papildināt pērn slēgtos līgumus, iekļaujot jaunu vienošanos par 21% PVN likmi, tāpēc līdz šo dokumentu parakstīšanai saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem par preču un pakalpojumu piegādēm apmaksa tiek aizkavēta, liecina mūsu rīcībā esošā informācija.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba