taaks :
un tagad es meegjinaashu atcereeties kaa jaacep olas :d
sen tas nav dariits....
jaaiziet laikam uz htp://www.omlete.lv iepeetiit :)
UPD:
Tika pagatavots shitais ar nelielaam modifikaacjiaam:
Omlete ar sieru
1 porcijai:
2 olas
2 ēd. k. ūdens
paprikas pulveris
sāls, melnie pipari
1 tējk. sviesta vai margarīna
25-50 g Rokforas siera
sasmalcinātu zaļumu
Ar dakšiņu sakuļ olas ūdeni. Pievieno paprikas pulveri. Sāli un melnos piparus.
Lej viegli sabrūninātā taukvielā. Cep, lēnām maisot.
Uzkaisa sarīvētu vai smalki sadrupinātu sieru. Omlete ir gatava, un virsiņa vēl nav pilnībā sarecējusi, bet siers jau sācis kust un apakša kļuvusi zeltaini brūna. Uzkaisa zaļumus un pārloka uz pusēm.
Pasniedz ar tomātiem un sīki sakapātiem sīpoliem, kas pārlieti ar vīna etiķa mērci.
Man viena pocija tapa no 4 olaam - nu viss dubultaa -un taapatas tur ir maz koeest:)
Paprikas pulvera veita Čilli pulveris
Rokforas siera veita gatavais sariiveetais - nezinu kautkads itaalju
Un zaljumu vieta ir kečups un Cēzara siera salātu meerce.
Buen apetit
un tagad es meegjinaashu atcereeties kaa jaacep olas :d
sen tas nav dariits....
jaaiziet laikam uz htp://www.omlete.lv iepeetiit :)
UPD:
Tika pagatavots shitais ar nelielaam modifikaacjiaam:
Omlete ar sieru
1 porcijai:
2 olas
2 ēd. k. ūdens
paprikas pulveris
sāls, melnie pipari
1 tējk. sviesta vai margarīna
25-50 g Rokforas siera
sasmalcinātu zaļumu
Ar dakšiņu sakuļ olas ūdeni. Pievieno paprikas pulveri. Sāli un melnos piparus.
Lej viegli sabrūninātā taukvielā. Cep, lēnām maisot.
Uzkaisa sarīvētu vai smalki sadrupinātu sieru. Omlete ir gatava, un virsiņa vēl nav pilnībā sarecējusi, bet siers jau sācis kust un apakša kļuvusi zeltaini brūna. Uzkaisa zaļumus un pārloka uz pusēm.
Pasniedz ar tomātiem un sīki sakapātiem sīpoliem, kas pārlieti ar vīna etiķa mērci.
Man viena pocija tapa no 4 olaam - nu viss dubultaa -un taapatas tur ir maz koeest:)
Paprikas pulvera veita Čilli pulveris
Rokforas siera veita gatavais sariiveetais - nezinu kautkads itaalju
Un zaljumu vieta ir kečups un Cēzara siera salātu meerce.
Buen apetit