lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:12: ekskursijas laikā mūs izveda arī caur sarkano lukturu ielām. es biju tik pārsteigts! nekad nebiju neko tādu dzīvē redzējis. stikla būrīšos aplūkošanai izliktas sievietes apakšveļā, visas skatās vai nu telefonos vai tieši acīs. kā bārbijas iepakojumos, tikai "Barbie" vietā uz stikla uzlīmēts "SHEMALE" vai aicinājums uz peeping-tom šovu iekšā. tāds kā ačgārns zoodārzs - būros sēdošie ir tie, kas skatās uz slienainiem, bīstamiem monstriem. dažas kaut kur nozudušas, viņu vietā palikusi uz krēsla atstāta matu suka vai telefons. ielas vidū bija tāda kā mazliet virs zemes pacelta spirālē savīta metāla sieniņa, un tur cilvēki iet čurāt! spirāles vidū bija režģota noteka, kas šausmīgi smirdēja, visa dzeltena un apaugusi ar mīzalu sāls kristāliem.

es esmu pārguris no visa vizuālā ūdenskrituma, kas man nepārtraukti triecas acīs. manī vairs nav spēka sajūsmai.

joprojām ar nevienu baigi nerunāju. es nezinu, kas man kaiš. ar mani gan mēģināja parunāt, bet saruna diezgan ātri pagaisa. viss no manas mutes nāk ārā nepareizi, mana mēle ir kusla. tai būtu jādejo, jālokās manā mutē un jārada patīkamas skaņas, bet tā tur slīd pa siekalām un klūp aiz zobiem, un ārā nāk tikai kaut kāds izplūdums.

Comments

[User Picture]
From:[info]ululate
Date:30. Janvāris 2018 - 19:32

es jau iepriekš atvainojos par šo pilnīgi lieko komentāru

(Link)
es jau kaut kad rakstīju, bet ierakstīšu atkal - tev ir šis viss jāuzraksta grāmatā, tieši par šo kuslo mēli, kas klūp aiz zobiem, kaut kad senāk bija par apraksts par kustēšanos kā ēnai vai kaut kā tā, es ļoti gribu lasīt un pārlasīt, jo šis ir arī par mani, tikai daudz, daudz kvalitatīvāk nekā es jebkad spētu uzrakstīt vai kaut kādā citā veidā izpaust

šie teksti man atgādina sarta nelabumu nezin kāpēc, katrā ziņā šis ir teksts, ko es gribu lasīt vismaz 800 lapaspusēs, vislabāk vēl vairāk, tā lai es varu tikai lasīt un nekādu savu dzīvi vispār nedzīvot

tevi nedara bažīgu tas, ka ja nesāksi uzreiz kkā piespiedu kārtā runāt, tad tie citi ļaudis eventuāli atmetīs ar roku sarunām un tās nekad tā arī neizdosies pat tad, kad būsi gatavs runāt?
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:30. Janvāris 2018 - 19:43

Re: es jau iepriekš atvainojos par šo pilnīgi lieko komentāru

(Link)
bet es gribu no šitā visa tikt ārā, nevis pārvērst to biezā grāmatā.

un es ceru, ka nē, jo šeit pat nav visi studenti, kas būs manā skolā un kursā, un nekas vēl nav īsti sācies. un rīt es sevi piespiedīšu parunāt vismaz ar vienu, kuru esmu noskatījis. bet man riebjas, ka apkārt ir tas lielais bars un ka visas sarunas divatā tomēr ir sarunas ausainā pūlī.
Powered by Sviesta Ciba