lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:31: es esmu šausmīgi nelaimīgs un nespēcīgs. es jūku ārā pa vīlēm. un uz visa šī fona galvā sākušas grozīties dziļi apraktas un iepriekš neatrisinātas problēmas un jautājumi, kas beidzot pieprasa atrisinājumu tikai tādēļ vien, lai prāts varētu kārtīgi nodoties lielajai problēmai, kas pašlaik ir izstāde. tik daudz jau nevar galvā paslēpt. kā roc bedri, kurā noslēpt jaunu problēmu, tā atduries pret visādām iepriekš apraktajām problēmām, kas tur pazemē materializējušās par drausmīgiem mošķiem, kas tagad baksta manā prātā ar pirkstu, saka vienu un to pašu neskaitāmas reizes.

es nezinu, kā lai jebkādos izteiksmes līdzekļos ietērpj to, kas pašlaik notiek manā galvā. es nezinu, kur likties, un es nevaru arī izstāstīt, un man nekas cits neatliek, kā tikai ar to visu turpināt sadzīvot vienam pašam, un tas man vienam ir par daudz.

Comments

[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Septembris 2017 - 00:50
(Link)
Izklausās traki... tev nav kāds, ar ko izrunāties? Varbūt viss nav tik briesmīgi un tev tikai šobrīd tā liekas?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Septembris 2017 - 00:51
(Link)
Nu jā, tu jau teici, ka nevari izstāstīt, bet varbūt mēģini?
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:6. Septembris 2017 - 10:58
(Link)
es negribu arī nevienu tagad noliet ar savu problēmu ūdenskritumu un jautājumiem, kas liek uzdot vēl un vēl jautājumus. un es arī nezinu, vai man tam ir laiks. laikam jau jāatrod.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Septembris 2017 - 11:05
(Link)
nav jau arī tā, ka tiem cilvēkiem, ar ko tu parunātos, būtu atbildes uz jautājumiem, bet vieglāk paliek. es domāju, arī ar cibas cilvēkiem tu vari droši parunāt, tas varbūt pat ir vieglāk kā irlā. nevajag kautrēties.
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:6. Septembris 2017 - 13:32
(Link)
nezinu. es jau vakar mēģināju visu izrakstīt, bet pie nekā nenonācu, tikai pie vēl vairākiem jautājumiem.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:6. Septembris 2017 - 08:52
(Link)
vienmēr, kad ir intensīvs radošais process, saasinās visas sistēmiskās bēdas, jo tās ir gan intensīvas attiecības ar esamības pamatiem, plus vēl klāt arī izolācija. Citreiz palīdz vienu vakaru ar draugiem piedzerties vai noskatīties kādu ļoti spēcīgu filmu, piemēram, Hodorovska "Nebeidzamā dzeja". Man šovasar palīdzēja pilnīgi negaidīti, kad es aizgākju 3 reizes uz privātstundām jomā, kur gribēju paplašināt savas radošās spējas, jo vislabākais psihologs šādā situācijā un pat pašam to neapzinoties ir otrs mākslinieks.
Es esmu domājusi, ka vajadzētu tādu mākslinieku psihologu, kas strādātu īstermiņā un intensīvi un saprastu visu šo bedri
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:6. Septembris 2017 - 13:31
(Link)
piedzerties vairs nedrīkst, nevaru atļauties nākamo dienu pavadīt pohu nespēcībā. mākslinieku psihologs tiešām noderētu, kādam par tādu vajadzētu kļūt.
Powered by Sviesta Ciba