lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:20: aaaaaa. es nesaprotu tās robežas, tas viss ir tik izplūdis.

iet pazīstams cilvēks man pretim. redzu jau tālumā, priekšā garš ceļš, ko noiet nesatiekoties. cilvēks arī mani redz. neskatīšos jau visu laiku acīs, nav tik pazīstams, es skatos visriņķī, lai saskatītos un sasveicinātos fiziskajā tikšanās mirklī, bet mūsu izpratne par to atšķiras un es nokavēju! kad es ieskatos acīs, lai sasveicinātos, pretim nācēja acis skatās prom un ir aukstas, neapmierinātas, ar tādām man paiet garām un es sāku smieties.

varēju jau arī pasveicināt ar roku no tālienes, bet vai tad mēs paietu garām bez neviena vārda? tas uzreiz neuzliek automātisku īsu sarunu? un es negribu runāt, es viņu tik ļoti nepazīstu.

izplūdušas robežas vienmēr.

vispār es esmu ļoti priecīgs. un pēdējā laikā ir tik skaistas dienas! sētnieki iļģuciemā netīra vienu ceļa posmu, tas viss nolipis ar lapām tā, ka atšķirt nevar, kur asfalts tiekas ar zemi. es eju un visu izspārdu, lapas no kokiem apkārt krīt kā oranžs lietus, bet kļavas vējā vienkārši liesmo. un visi tie lapu pūtēji rīgā, esmu sajūsmā!

Comments

[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Oktobris 2015 - 20:57
(Link)
Vērdiņa Pieaugušos esi nopircis un palasījis?
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:27. Oktobris 2015 - 20:59
(Link)
nē, man ir tikai mansarda kopotā dzeja.
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:27. Oktobris 2015 - 21:24
(Link)
pa ceļam uz veikalu jau domāju, ko atbildēt, bet nekā. man ļoti patīk latvieši un vērdiņš tai skaitā, tādēļ es drīzumā palasīšu!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Oktobris 2015 - 21:26
(Link)
vērdiņš ir ze best :) riktīgi nobriedis.
veco rokpelni ari palasi.
divas paaudzes, ļoti interesanti salīdzināt, jo rokpelnis nav necik novecojis.
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:27. Oktobris 2015 - 21:29
(Link)
rīt brīvbrīdī nopirkšu. par spīti tam, ka es biju stipri apņēmies izlasīt to, ko esmu nopircis, bet līdz šim arī neizlasījis, pirms pērku ko jaunu. bet nu, man tāpat kājas slīd uz visām pusēm, un par kāju slīdēšanu grāmatu pirkšanā jau jāuztraucas nebūtu.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Oktobris 2015 - 21:31
(Link)
:) es pēdējā laikā gandrīz neko neizlasu līdz galam, esmu kļuvusi ļoti izvēlīga. bet vērdiņu un rokpelni izlasīju gan. es domāju, vērdiņu tu labāk sapratīsi un izjutīsi kā rokpelni. sāc varbūt ar viņu.
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:27. Oktobris 2015 - 21:35
(Link)
es arī gribētu nepabeigt, bet es nespēju. kaut vai velku ilgi un nedēļā izlasu pa trim lapām, bet es nevaru nepabeigt. laikam slimība. vai arī tāds vecums, kad šķiet, ka visi apkārtējie gudrāki un gan jau vienkārši nesaprotu.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Oktobris 2015 - 21:40
(Link)
Nu grūti ieteikt. Tas pats jau uz mākslu attiecas. Es, protams, sen jau vairs neeju cauri muzejiem, apskatot katru eksponātu. Meklē tikai to, kas tevi interesē. Bet pirms tam - ir jāsaprot, kas tas ir. Piedod, es te pašsaprotamas klišejas tagad lrunāju. Bet ar lasīšanu, man šķiet, ka ir jāļaujas intuīcijai. Tomēr, jo tu plašāku kontekstu zināsi, jo pats būsi spēcīgāks.
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:27. Oktobris 2015 - 21:45
(Link)
tā jau arī ir. es pārsvarā lasu tikai to, kas interesē, vai arī to, ko man iesaka mani interesējoši cilvēki, un tajā ziņā es nekad neesmu vīlies. pašlaik arī tas, kas stāv neizlasīts, ir citu ieteikts vai mani ieinteresējis, tieši tādēļ arī sev uzliku noteikumu izlasīt to, kas ir, pirms pērku jaunas grāmatas. es gan šo noteikumu pārkāpju tāpat kā smēķēšanas ierobežojumus. :( vājš raksturs un plaušas pļek.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Oktobris 2015 - 21:48
(Link)
grāmatas vajag pirkt pirkt un pirkt, lai viņas vienkārši ir pie rokas :D pat ja nav laika lasīt
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:27. Oktobris 2015 - 21:53
(Link)
taisnība, tikai vietas nav. lai gan patīkami, ka dažas aizdotas, jo tad vismaz pārējās plauktā salien.
Powered by Sviesta Ciba