lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:21:

Comments

[User Picture]
From:[info]missalise
Date:29. Jūnijs 2015 - 10:20
(Link)
Man draugam mamma jau krietni gados - viņai arī ir mazdārziņš, kurā viņa savas tulpes rūpīgi kopj, lai gan viņai kājas sāp un nav nemaz viegli uz to dārziņu aiziet... Un tad viņa aiziet uz dārzu un redz, ka visas viņas smukās tulpes ir nogrieztas un aizstieptas. :( Viņai pāri septiņdesmit, viņa ir ļoti jauks un sakarīgs cilvēks, tās puķes viņa audzē, lai varētu uzlikt uz galda, kad atbrauc ciemiņi vai arī aizvest uz kapiem. Beidz bojāt savu karmu, labāk pats sāc audzēt tulpes, ja gribi, lai tās arī labi smaržo. Tik, protams, nav garantija, ka pats viņas varēsi dabūt, jo droši vien arī citiem šķiet, ka zagtās labāk smaržo. :(
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:29. Jūnijs 2015 - 21:19
(Link)
jēziņ, nu.

MAN PATIKA NOZAGT TĀS PIECAS TULPES, es to izbaudīju no visas sirds. un nav tā, ka es tās izmetu, tās tika izmantotas labu mērķu vārdā - cilvēki tapa priecīgi. prieka līmenis pasaulē saglabājās tāds pats.

es esmu cilvēks un es nevaru būt tikai labs.
[User Picture]
From:[info]az
Date:1. Jūlijs 2015 - 11:18
(Link)
mees te taa padomaajaam, apspriedaamies un noleemaam, ka uz naakamo gadu tev taas tulpes jaazog no kaadas miljonaaram piederosaa teritorijas, nevis no nabadziigiem mazdaarziniem. buusi kaa robins kapucee. reaals adrenaliins un prieks ;)
Powered by Sviesta Ciba