chatsurmatable - [entries|archive|friends|userinfo]
lilja_brik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 1st, 2019|07:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sen nebiju dirsusies; esmu pēdējā laikā apzināti atteikusies no šī mākslinieciskā izteiksmes līdzekļa, izņemot šodien, 1.maijā, piedraudēju šeit minētajai Hannai, ka iešu pēc svētā ūdens un smidzināšu viņai pakaļ. lieta ir tāda, ka apm.pēdējo mēnesi es kādas 7 reizes esmu dzirdējusi ka viņa kliedz vārdu "sātans" - nevis tieši uz mani, bet kaut kur manā virzienā. un vēlāk izliekas, it kā nekas nebūtu bijis. pirmo reizi turklāt tas notika, kad es atgriezos mājās no pareizticīgo klostera, tas bija ap 23.30 vakarā, es vienkārši ienācu pa durvīm un dzirdēju sulīgu "sātana" (tā to izrunā somu valodā). man likās, es varbūt pārklausījos, bet tad viņa ejot man garām uz tualeti vēlreiz caur zobiem zemā balsī izgrūda "sātana". es jautāju - are you ok. viņa teica - I want to sleep, I don't have earplugs. Es jautāju - do you want earplugs. Viņa teica - no, yours are too big. acīmredzot es viņu biju pamodinājusi, pavēlu atgriežoties mājās. tad vēl vairākas reizes, piemēram, ieiet vannasistabā, sāk kliegt "satana", es jautāju, kas vainas, viņa neatbild. tikai aizgājusi garām vēlreiz nosaka "satana". tā arī nepaskaidroja. varu atzīties, ka es pēc tam gāju paskatīties, vai gadījumā neesmu atstājusi podā brūnās strīpas, jo tā ir vienīgā situācija, kad varu iedomāties pamatotu iemeslu vārda "sātans" lietošanai. tomēr pods aiz manis bija tīrs - kā parasti. tad ir vēl bijušas dažas reizes, un šodien es dzirdu kā viņa sāka dauzīt virtuvē skapīšus un kliegt sātanu, un atkal ejot man garām to atkārtoja, neatbildot uz jautājumu kas nav kārtībā, bet iegājusi savā istabā atrakstīja man un otrai biedrenei mesendžerī, ka viņa nevar atrast vienu no savām plastmasas pusdienu kastītēm. (es pat nezinu, kuras ir tieši viņas kastītes, jo mums ir aptuveni 30 šādu kastīšu un visas koplietošanā). tad es viņai jautāju, vai viņasprāt tas ir to vērts lai mētātu sātanu. viņa btw labi zina, ka es esmu kristiete. katrā ziņā, viņa pēc pāris dienām izvāksies, un tas ir labi, Jēzus Kristus vārdā, āmen.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:May 1st, 2019 - 09:23 pm
(Link)
ļoti labi
[User Picture]
From:[info]maigs
Date:May 1st, 2019 - 09:32 pm
(Link)
apsveicu!
Oļesja izvācās vakar. Visur skan atbalss, jo vairāk apkāŗt nemētājās sūdi. Za to, man kumodē ir tiesi viens šķīvis palicis. Vot, dažiļis!
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:May 1st, 2019 - 09:34 pm
(Link)
es vienkārši šai informācijai nespēju noticēt...
From:[info]marina_
Date:May 1st, 2019 - 11:15 pm
(Link)
!!!
From:[info]marina_
Date:May 1st, 2019 - 11:14 pm
(Link)
bet izvācās, god bless!
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:May 2nd, 2019 - 12:41 am
(Link)
slimību ārā, veselību iekšā!
[User Picture]
From:[info]apriori
Date:May 4th, 2019 - 07:42 pm
(Link)
paga, ko!? nu šis jau ir next leven pizģets. kā tu vari būt tik pacietīga?
[User Picture]
From:[info]lilja_brik
Date:May 4th, 2019 - 08:13 pm
(Link)
tāpēc, ka bērnības dēļ man ir bojāts radars un nevaru īsti pateikt, kad cilvēki mani abjūzo un kad es patiešām daru kaut ko drausmīgu un esmu "pelnījusi" šādu attieksmi. bet vismaz labi bija to uzzināt. (izvācās, izkvēpinājām istabu ar palo santo)
[User Picture]
From:[info]apriori
Date:May 5th, 2019 - 12:24 am
(Link)
šādā situācijā vajag vēl izberzt stūrīšus ar sāls ūdeni un pa virsu palo santo izstaigāt ar degošu kadiķi.
viņa varbūt to arī izmantoja, ka tev nav tā radara un pārkāpa ekstra robežas provokācijai. neviens nav pelnījis dzīvot ar tādu maniaku, lai kas drausmīgs būtu izdarīts.
mājas ir patvērums, brīvība un drošība, vienīgā vieta, kur viss var notikt pēc tava plāna. nākošreiz tev jāreaģē uzreiz, tiklīdz jūti, ka ar otru nesader un kaut kas nav ok, citādi tas kaut kur paliek un nodara pāri.