liktens_humors ([info]liktens_humors) wrote on October 22nd, 2010 at 10:55 pm

kurš to būtu domājis, ka šis rudens spēj mani valdzināt ? un vai viņš ir vienīgais, kurš to dara ? nevaru saprast, vai par laimi tā ir, vai arī tomēr skumji.
vakardien, ar viņiem visiem esot kopā, tā it kā neitrāli, kā jau vienmēr, tomēr kopā, pārņēma tā jaukā sajūta. tāda, kura būtu jauki, ja būtu biežāk un ar visiem. tomēr labi jau apzinamies, ka, ja tā būtu, tad tā vairs nebūtu tā sajūta.
šodien angļu valodas konkursā esejas tēma bija par to, ka our attitude to life is the key to success. jāatzīst, trīssimts vārdos nepratu ieļauties. rakstīju visu, kas mirklī skrēja prātā, par citroniem un shitiem ar. ehh, mans plāniņš/ķēpa arī jāatzīst bija nesalīdzināms ar pārējo cilvēkveidīgo melnrakstiem.
jāizdomā, ko šajā nedēļā jāpaveic, citādi tāds nekvalitatīvi nobumbulēts laiks sanāks, kurš mani pašu vedīs uz sajukuma robežas, kura kaut kur netālu aiz horizonta jau rēgojas.
ir gads rinķī. jāatzīst, vairāki gadi. un ir situācijas, nē, mazas dzīves lietiņas, tik mazas vien kā saspraudītes, kuras te vēl aiz vien ir. pa brīdim, dienai, mēnešiem, gadiem nozūd. tad atkal parēgojas un pazūd. cerams, pēc gadiem desmit, mazas saspraudītes vēl aiz vien kā mazas saspraudītes arī lūkosies.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: