patīk pupu plakāti uz katra stūra

« previous entry | next entry »
Dec. 4., 2012 | 12:51 am

būšu lēts, prasts un atklāts - man patīk tas softcore porns, kas salikts uz reklāmu stabiem "H&M" un "laumas" plakātos. staigā savā nodabā un ik pa kvartālam izstādīts kkas, pie kā acis piesiet. mana mīļākā laikam ir tā H&M ar trakiem glēriem apstrādātā reklāmas bilde, kur meiča ar drusku paceltu zodiņu ir iegrābusies ar abām rociņām sava melnā "nakts tērpa" apakšmalā. mani uzjautrina pats nosaukums "nakts tērps" - viņiem skaidrs, ka tas nav naktskrekls, jo ne jau par kārtīgu izgulēšanos domās meitene, kas to vilks (vai džeks, kas to lietu pārdroši nopirks un dāvinās savai meičai), bet tajā pašā laikā uz afišu staba nedrīkst rakstīt "pišamkleita" vai "drāžamdrāna", tāpēc lūk... nakts tērps. pārējās bildes ar pušapos sabakātām krūšukūkām arī nav sliktas, man tik neiet pārāk pie sirds tas, spriežot pēc visa, modes pagrieziens ar ķip retro stila augsto vidukli biksītēm. bet nav tā ka tiešām nepatīk, jo galu galā - pupi uz visiem stūriem.

es gribētu lai tā biežāk viņi dara

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {6}

(bez virsraksta)

from: [info]windrider
date: Dec. 4., 2012 - 09:36 am
paskatīt

Jā, tā meiča ''nakts tērpā'' ir baigi labā!

dot pretī


jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas

(bez virsraksta)

from: [info]special_k
date: Dec. 4., 2012 - 09:56 am
paskatīt

o! vārdi vietā!

dot pretī


(bez virsraksta)

from: [info]adinkra
date: Dec. 4., 2012 - 12:15 pm
paskatīt

Drāžamkleita nav redzēta, pupi gan. Kāreiz padomāju, ka šis vot jums nav nekāds tur operas plakāts ar pliku puisīti, šis visnotaļ normāli un vecākiem ar maziem bērniem un pusaugu puisīšiem akceptējami.

dot pretī | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]adinkra
date: Dec. 4., 2012 - 09:45 pm
paskatīt

Mja, iespaids ne-naktstērpisks, bet tā, tīri neko, ja patīk lieli pupi. Un ta tu tā ej pa trotuāru, un afišstabs jau pa gabalu tev padod pretī ko tādu.

dot pretī | Iepriekšējais | Diskusija


lielpontifs

(bez virsraksta)

from: [info]lielpontifs
date: Dec. 4., 2012 - 11:12 pm
paskatīt

viņš saka "neizliecies, ka tev nepatīk. cmon, neviens neredzēs - paskaties. varenas, vai ne? nu bet ir taču labi..." un apmierināti smīkņā, kad es paskatos

dot pretī | Iepriekšējais