kā man silda sirdi

« previous entry | next entry »
Maijs. 3., 2011 | 07:19 pm

BBC: German nuclear review throws up new problems

1. hā, throws up, as in izvemj

2. SUCK IT hipiji, man bija taisnība.
 
Long story short, vācieši nomīza no atomenerģijas un izlēma klapēt savas AES ciet un pāriet uz "citiem" enerģijas avotiem. Īstermiņā tas nozīmē, ka viņi importē vairāk enerģijas no Francijas un Čehijas, kur enerģiju iegūst tajās pašās AES vai vēl netīrākajās ogļu stacijās. Ilgtermiņā tas nozīmē, ka viņi plāno jaunas vēja turbīnas ziemeļos, bet tā kā lielie patērētāji ir valsts dienvidos, kur līdz šim darbojās AES, tad būs nepieciešamas augstsprieguma līnijas no ziemeļiem uz dienvidiem. Te nu atkal sākās problēmas, jo ar jaunās līnijas stabiem un vadiem viņi draud sabojāt dabasskatus Vācijas idilliskajā vidienē, kur vāciešiem patīk iet pārgājienos, bet līnijas vajag ,jo esošās tādas slodzes neturēs, bet vilkt kabeļus zem zemes sanāks nesamērīgi dārgi.

Vvsakot, pieņemt lēmumu atteikties no atomenerģijas balstoties uz to, ko uz ielas kliedz 40 gadīga hipijiene (citēju: "es gribu nomirt no vecuma nevis no saindēšanās ar radiāciju") ir dumji. tiek radītas lielākas problēmas nekā tiek atrisinātas.

paskatīt | spļaut uguni | Add to Memories


Comments {3}

(bez virsraksta)

from: [info]windrider
date: Maijs. 3., 2011 - 08:17 pm
paskatīt

Nu ja Vācijas hipiji ir gatavi par to visu maksāt (nodokļu veidā), tad viss kārtībā! :D

dot pretī


(bez virsraksta)

from: [info]pickle_jar
date: Maijs. 3., 2011 - 08:18 pm
paskatīt

Atomenerģija, manuprāt, ir viens no videi draudzīgākajiem enerģijas ieguves veidiem, protams, līdz brīdim, kad kaut kas noiet greizi

dot pretī | Diskusija


Piensaimnieks

from: onkulis vai tante
date: Maijs. 4., 2011 - 01:54 am
paskatīt

http://www.rearrange-inc.com/wp-content/uploads/2010/11/owl-orly.jpg

dot pretī | Iepriekšējais