03 February 2014 @ 10:26 am
 
Toms vakar nostādīja mani fakta priekšā, ka ir jāskatās Eirovīzijas otrais pusfināls. Pirmo neredzēju un daudz par to neskumu, jo pasākums kā tāds man drīzāk liekas kaitinošs un saistās ar lieki iztērētu laiku. Tomēr atsauksmes par pirmo pusfinālu bija pietiekami intriģējošas, tāpēc mēs nopirkām saldējumu, iekārtojāmies dīvānā ērtāk un darījām to.
Ko mēs varam secināt no vakardienas pieredzes?
Skatīties Eirovīziju un to atzīt ir nosodāmi un par to ir jākaunas.
Eirovīzija ir kā vietējās Talantu fabrikas atlase - nav obligāti jādzied taisni, galvenais ir mīlēt sevi un būt par sevi pārliecinātam.
Eirovīzija ir ļoti smieklīgs un aprunāšanai pateicīgs pasākums, taču par to smieties un to aprunāt ir tikpat nepieņemami kā smieties par garā vājiem cilvēkiem.
Atzīt, ka kāds no priekšnesumiem nav zemē metams, arī ir apkaunojoši.
Ja Eirovīzijā piedalās kāds sakarīgs mūziķis ar atzīstamu performanci, tas ir tāpat kā "godīgam un normālam" cilvēkam iet politikā - "kam viņam tas zaņķis vajadzīgs?"

Uzmetu aci dažiem fragmentiem no pirmā pusfināla un konstatēju, ka lielākā jautrība jau ir notikusi iepriekšējā vakarā. Sabīnes Berezinas priekšnesumu laikā mani patiešām pārņēma kauns līdz sirds dziļumiem, ka es to vēroju.
 
 
skan:: knife party
 
 
( Post a new comment )
sirdnA[info]sirdna on February 3rd, 2014 - 12:24 pm
man patika Arņa Medņa Eirovīzijas dziesma, nu, kur sākumā Ance Krauze bauro kā ziloņa mamma, un tad šis dziedāja, ka, mol, nekad vairs nedzers, jo brūte saka, ka ar tādu mēslu šai nav pa ceļam, vai kaut ko tādu. Tas bija kaut kad pirms gadiem 15.

Naumova smuki dejoja kā transvestīts, vai nu kā tos, kas pārgērbjas par otru dzimumu, sauc, un šitā te melnā čirka uz A burta, aizmirsu, nu, pirātus tēloja, kopā ar to spalvaino latvitāli, arī tā neko.

Un tā blondā, nu, divi metri augumā, nesen kaut kad dziedāja, kaut kas par rādio, arī tīri ok!

Vairāk sekojis neesmu, bet tas ir manas garīgās attīstības atpalikšanas problēma. Tā kā man liekas, ka es esmu pasaules centrs un viss no manis vien ir atkarīgs, man ir dikti neērti, kad mūsu dalībnieki nesniedz izcili perfektainu sniegumu, un tad vēl par to pašu paliek priekšpēdējā vietā, ko izvelk trimda klaidoņi no īrijas jerkšīrā.
(Reply) (Link)
Galma Āksts[info]torch on February 3rd, 2014 - 09:38 pm
Es esmu autaa - tev ir televizors? :O
(Reply) (Thread) (Link)
zane[info]lidot on February 3rd, 2014 - 09:50 pm
nē, man ir internets. :)
(Reply) (Parent) (Link)
az[info]az on February 3rd, 2014 - 10:09 pm
o, man ir visgaišākās jūtas pret eirovīziju, jo tas bija mūsu ar māsu ikgadējais pasākums, kad mēs apsmējām un kritizējām visu, ko tik varējām, tāda ikgadējā "mēs te vienīgās skaistās un gudrās" pozīcija, tāda katarse un šķīstīšanās ;]

un vēl tā ventspils lielvaras aura fonā, mmm, viss kopā bija tik ideāli

bet pēdējos gados vairs nav sanācis.

vienreiz mēģinājām skatīties ar draugiem, bet visiem kaut kā sērīgi palika, nebija tas. tur vajag reāli klišejisku krievu cacu vai gejisku noskaņu, un tad aiziet ;]

lai gan man atsūtīja vienu pagājušā gada dziesmu, to, kuru vēlāk apsūdzēja king charles plaģiātā, tā bija mīlīga, bet viņa laikam pat netika finālā. bet nekas, nekas.
(Reply) (Link)