Witch-queen of Angmar [userpic]

September 7th, 2012 (11:26 am)
ausis glauda: Rosewater – Normality

Vakar līdz pusdivpadsmitiem lasīju Dostojevski, tad ar ^_^ izteiksmi saritinājos un domāju, ka nu tagad es tā gulēšu par svētajiem salasījusies... FIGVAM! Apmēram pēc piecām minūtēm kaimiņi sāka savu kārtējo bujānu. Es esmu ļoti iecietīga un paciešu visus viņu bujānus, ja tie ir piektdienās / sestdienās, bet ceturtdienā! CETURTDIENĀ! Visiem taču ir zināms, ka piektdienās ir visgrūtāk piecelties, pat tad, ja gulēt aiziets astoņos vakarā! Sagaidīju brīdi, kad gribējās rāpot pa sienu (Pixies "Where is my mind" pēc sievišķīgiem kviecieniem tika nomainīts uz Tumsu un Mārtiņa Freimaņa kaukšanu), apbruņojos ar mabilku, prokuratūras caurlaidi, piparu gāzi un gāju meklēt kā līdz viņiem tikt.
Fancy pirmskara mājās nav kā parastās daudzstāvenēs - aizej uz kaimiņu poģīti, ar liftu uzbrauc uz attiecīgo stāvu un sadod kaimiņiem pa bumbieri. Nē, šeit vēl vajag izfiškot kurā poģītī ir jāiet, jo plānojumi ir vienkārši murgaini, to būtu grūti izdarīt gaišā dienas laikā kur nu vel divos naktī ar miega badā esošu un piedevām vēl sāpošu smadzeni. Kaut kā tomēr attapos kāda no kaimiņu poģīšu augšējiem stāviem pie durvīm, aiz kurām varēja dzirdēt skaidras bujāna skaņas. Bet pats kāpņutelpas setings bija vienkārši episks! Jau pus stāvu zemāk uz palodzes bija sarindotas ar benčikiem pārbāztas burkas, kāpņu laukumiņā pie durvīm benčiku kolekcija bija izvērsta vēl plašāk, tieši blakus durvīm bija atplēsta ventilācijas šahta, turklāt izskatījās, ka kāds to ir izdarījis ar nagiem un / vai zobiem. Kādu brīdi blenzu tajā caurumā (ļoti Lavkraftiska aina - izplēsts tumš caurums no kura pūš pazemes dvaka un gaudo vējš) un tad pievērsos durvīm, labi, ka bija zvana poga, jo klauvēšanu tās pavisam noteikti neizturētu (izskatījās, ka kāds tās ir mēģinājis saskaldīt ar cirvi or smth). Viss mans trips tikai tāpēc, lai pateiktu "beidziet bujānīt, bļe!"
Tagad sāku domāt vai tas bija īstais dzīvoklis. Laikam vajadzēs aiziet pie pārvaldnieka paskatīties plānus, un lai tikai pamēģina nerādīt. Viņu rūpes beidzas ar dzīvokļu izīrēšanu zelta daunatnei, kas nemaksā rēķinus, bet mums jādzīvo ar viņiem kaimiņos, un cilvēki, kas traucē manu miegu ir pelnījuši nāvi. Labākajā gadījumā. Bet tā kā tas ir kriminālsodāmi, tad Helovīnā visi laipni aicināti novietot degošas paciņas ar suņa sūdiem uz Ūpīšu pasāžas 41. dzīvokļa sliekšņa.

Comments

Posted by: Pacifists ([info]rudais_rudens)
Posted at: September 7th, 2012, 11:41 am

Un kā viņi reaģēja uz tavu apciemojumu?

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 7th, 2012, 11:43 am
meness

Teica, ka neesot problēmas beigt bujānīt, bet turpināja vēl kādas minūtes 20 pēc tam, kad biju atvilkusies atpakaļ līdz mūsu dzīvoklim.

Posted by: the lament configurator ([info]morloku_karalis)
Posted at: September 7th, 2012, 12:14 pm

ja šausmīgs vakars, tad vismaz Lavkraftiski šausmīgs.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 7th, 2012, 01:29 pm
...

Jā, un droši vien tas nebija Mārtiņš Freimanis, bet kāds priesteris, kas čantoja "Cthulhu fthang!"

Posted by: vilkate ([info]vilkate)
Posted at: September 7th, 2012, 12:41 pm

Ak tad tu tā biji, kas vakar staigāja! Es pa pusmiegam kaut ko murgoju par D.D., kas aiziet ar parastu lauzni, bet atgriežas ar asiņainu lauzni.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 7th, 2012, 01:27 pm
..2

Man šķiet, ka DD īsi pirms manias staigāšanas pārnāca mājās. Bet īstenībā nav tālu no patiesības, kādu brīdi nevarēju izšķirties starp piparu gāzi un lauzni :D

Posted by: vilkate ([info]vilkate)
Posted at: September 7th, 2012, 01:30 pm

Bet nu ķērca viņi tiešām drausmīgi. Man vienbrīd likās, ka tas viss notiek pagalmā.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 7th, 2012, 01:44 pm
balodis

tu dzirdēji caur nesošo sienu, vai viņi arī tavā pusē bujānīja??

Posted by: vilkate ([info]vilkate)
Posted at: September 7th, 2012, 01:51 pm

Es dzirdēju kaut kādu maurošanu, kuras avotu neizpratu, jo brīžiem likās, ka tā nāk no mājas, bet brīžiem - no pagalma. Iespējams, tā bija astrālā pasaule.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: September 7th, 2012, 03:57 pm
voodoo

Tad, kad es vandīos pa kaimiņu poģīšiem ārā bija jauki un klusi, gandrīz vai gribēju iet gulēt zem kāda no kastaņiem.