Witch-queen of Angmar [userpic]

January 30th, 2009 (03:26 pm)
Tags:

ausis glauda: Vilkduja - Dangus Neršia

Man sākuši rādīties sapņi ar izteikti vienādiem motīviem. Varbūt ne sapņi - murgi, lai gan diez vai, jo murgoju (klasiski ar visādiem zombijiem, maniakiem un bailēm) ļoti reti, vienīgi reizēm slīkstu... tā pa īstam - bez elpas un ar burbuļiem gar acīm un gaismu, kaut kur tālu virs galvas. Kamēr pamostos. Labi, ka neesmu samurajs, tad varbūt arī nemaz nepamostos.

Lai nu kā, sižets šizets nr. 1 - brūkošās mājas un visādi radagabali. Pusuzspridzinātā mājā atstāju brāli un viņa draudzeni, ar glanci - izskrēju no dzīvokļa, smuki aizslēdzu durvis un desoju uz mežu pusceļā atskatījos un māja sabruka. Viņdiena atkal brūkošā Galerijā Centrs atstāju vecākus, pati dabūju ķieģeļu krusu uz galvas un pēcāk nolēmu aiziet līdz ārstam, kas savukārt konstatēja, ka man ir vaļējs lielā liela kaula lūzums, tā nu es pamodos ar vēl jo projām prātā skanošu domu: "tagad man būs tauku embolija".
Šizets nr. 2 - back to school. Pagājšnakt visa klase sanāca kopā, lai atkal uzrīkotu žetonvakaru, kurā mani mēģināja piespiest ielīst kaut kāda milzīga skapja atvilktnē. Sajūta, protams, nenormāli klaustrafobiska. Par tiem sapņiem, kuros esmu spiesta apgūt vēl vienu vidusskolas izglītību papildus augstskolai un rakstīt nenormāli daudz iesniegumu direktoram, kas visu laiku lūr pār plecu, nemaz nerunāšu.

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: January 30th, 2009, 03:40 pm

tauku embolija rokz!

oi, bet sapņi par skolu, jā! es murgoju reti un ne pārāk krāšņi, bet sapņi, kuros izrādās, ka es nemaz neesmu beigusi vidusskolu un tas tā kā būtu jāizdara, ir vienīgie, no kuriem mostos kliedzot, raudot, aukstos sviedros utt. nez, kāpēc, jo vispār jau skolā bija fun. bastošana, pīpēšana uz kalniņa etc.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: January 30th, 2009, 03:55 pm
meness

Jā bet parasti sapņos redzot asiņāinu vaļēju kājas lūzumu cilvēkus pārņem šausmas, bet man tikai sardoniskas domas par tauku emboliju.

Nez man arī skolā slikti negāja, bet vienalga ir kaut kas tāds riebīgs tam visam apakšā. Par universitāti man tādi sapņi nebūs tas ir skaidrs - te nev nekā riebīga.

Posted by: Bezjēgas orākuls ([info]windrider)
Posted at: January 30th, 2009, 08:51 pm

Man pēdējā laikā sapņos rādas tik reālas lietas, ka vēl pāris stundas pēc pamošanās nevar saprast vai tas bija sapnis vai realitāte. Tikai diemžēl tās nebūt nav tās labākās un patīkamākās lietas!

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: January 30th, 2009, 09:02 pm
meness

Kādas?