Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 11th, 2012|04:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
From:[info]dzeina
Date:August 11th, 2012 - 08:19 pm
(Link)
jā, to, ka visspēcīgāk zem jostasvietas sievietei spēj iesist tikai kāda cita sieviete, es zināju jau sen; slikts paradums pateikt a un nespēt pateikt b.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 08:43 pm
(Link)
Skaidrs, ka zināji - no zemjostasvietas sišanas pieredzes. Piedod, Džeina, bet tava augstprātīgā klukstu un konkrēti manis nolikšana neizraisa manī pateicības jūtas - teiksim tā. Kāds A, kāds B. Tu augstāk apgalvo, ka tev blakus esot divi attiecīgās komūnas dalībnieki, kas dievojas, ka nekādas tādas sarunas komūnā nav bijis, un neizrunājamais jūzerneims vīru_lietu kolektīvo ekspertīzi acīmredzot ir pats sev no vienas vietas izvilcis, taču tā nav taisnība. Taču, ja tu izvēlies ticēt tiem, kuriem tev, kā tu saki, nav pamata neticēt, tad vismaz nokāp nost no tā augstā zirga un pārstāj spļaut virsū no augstceltnes jumta uz stulbajām, humora izjūtas apdalītajām klukstēm jeb kā tu saki - sieviete sievietēm. Nevienu brīdi, mīļā Džeina, neesmu vēlējusies tevi aizvainot, ļoti ceru, ka arī tu nevēlies aizvainot citas sievietes pat tad, ja viedokļi kādā jautājumā atšķiras.
From:[info]dzeina
Date:August 11th, 2012 - 08:51 pm
(Link)
ja tu tajā, ko iepriekš rakstīju, saskatīji "augstprātīgu klukstu un konkrēti manis nolikšanu", tad tev ir kādas problēmas, nudien. Un ja tu cerēji, ka ar kaut kādiem mājieniem spēsi sabojāt manu visnotaļ komfortablo dzīvi (džīz, kāpēc lai tu vispār ko tādu gribētu?), varu apbēdināt, tas nenotiks. Jo, ja kāds bez pierādījumiem man mēģina iestāstīt, ka mans dzīvesbiedrs man melo un patiesībā man jābūt zemākai par zemi, es tikai paplašinu viedokli par šo apgalvotāju. Jo nav jau pirmā reize. Līdzīgi ir centušies arī b_d iestāstīt, ka es kko viņam fleitēju un nestāstu. Uz mums tas nestrādā.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 08:57 pm
(Link)
Nē, man nav mērķa sabojāt tavu komfortu vai laulību vai vēl nezko. Vai tiešām man tas īpaši jānorāda? Iespējams, tavs vīrs nemelo tev tāpēc, ka riebīgs cūka, bet gan tāpēc, ka viņu saista kopienas noteikumi par kopienā apspriestā neizpaušanu - tikai minējums. Fakts ir tāds, ka neizrunājamais jūzerneims vīru_lietu kolektīvo konkrētas meitenes pupu, maigi izsakoties, ekspertīzes - nemaigi izsakoties preparēšanu pa centimetriem un pretīgu apņirgšanu (kā nu kurš) - nav vis izvilcis no sava dibengala.
From:[info]dzeina
Date:August 11th, 2012 - 09:04 pm
(Link)
Tātad tu gribi teikt, ka mans vīrs ir kolektīvi piesmējis kādas meitenes pupus un man mēģina iestāstīt, ka neko par to nezin? Piedod, neticēšu, kamēr savām acīm neredzēšu. Es viņu tomēr pazīstu. Tāpat kā daļu attiecīgās komūnas lietotāju.
Un vēlreiz, es tiešām nesaprotu, kāpēc no manis rakstītā tu izlobīji augstprātību. Tas bija tikai un vienīgi mans viedoklis, kas nemainīsies kaut kādas imaginārās sieviešu solidaritātes dēļ, kas patiesībā ir tikai iluzora, jo, ja tāda pastāvētu, tu nemētātos ar miglainiem apgalvojumiem :)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 09:10 pm
(Link)
Tu apgalvoji, ka "divi komūnas dalībnieki" tev apgalvojuši, ka tādas sarunas tajā komūnā nav bijis, kas nav taisnība. Viss. Es necenšos nevienu nedz apmelot, nedz izjaukt kāda laulību - tie jau ir tavi piedzejojumi.
From:[info]dzeina
Date:August 12th, 2012 - 12:38 pm
(Link)
biju domājusi vairs pie šī topika neatgriezties, taču tā kā buks ir pamanījies izstāstīt detaļās visu "preparēšanu pa centimetriem un pretīgu apņirgšanu" http://klab.lv/users/up/560993.html?thread=2718561#t2718561
un es tiešām tur nesaskatu ne preparēšanu, ne apņirgšanu, laikam ar mani kaut kas tiešām nav kārtībā, ja jau jūs ar Krī tur to redzat.
From:[info]unpy
Date:August 11th, 2012 - 09:01 pm
(Link)
Kā esmu novērojis, līdz kam šādam agrāk vai vēlāk nonāk visi cīnītāji par augstu morāli un tikumu :D
[User Picture]
From:[info]krii
Date:August 11th, 2012 - 09:03 pm
(Link)
Oftopic: paldies, ka izdzēsi rupjos komentārus.
From:[info]dzeina
Date:August 11th, 2012 - 09:06 pm
(Link)
hello, hello, kāds no manis morālais un tikumiskais cīnītājs??? Cienītais, lai arī agrāk man nebija šaubu, ka Jums mana identitāte ir gana skaidra, nupat es sāku tam vairs tomēr neticēt :D
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 11th, 2012 - 09:14 pm
(Link)
Viņš noteikti netēmē uz tevi - par to vari būt droša. Tu esi labā, ar humora izjūtu apveltītā, es, kā izrādās, stulba klukste bez humora izjūtas un vēl piedevām laulību jaucēja.

[User Picture]
From:[info]krii
Date:August 11th, 2012 - 08:48 pm
(Link)
Mieru, tikai mieru.
Īsumā- ir visai nepārprotami skaidrs, ka meitenes bilžu apzviegšanā piedalījās vairāki kopienas cibiņi. Visi, kuri apgalvo, ka tas ir bijis tikai viens, nav gluži godīgi.
Tas arī viss.
From:[info]dzeina
Date:August 11th, 2012 - 08:48 pm
(Link)
par ko ir stāsts vispār?
[User Picture]
From:[info]krii
Date:August 11th, 2012 - 08:56 pm
(Link)
Es tagad pateicu apmēram to pašu, ko pirmīt Lennay privāti - dzēstajā komentārā.
Jūsu abu kašķī nevēlos iejaukties, goda vārds.:)