Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 11th, 2007|04:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

mans dārgais ir burtiski apsēsts. viņam lūk šausmīgi vajag verķīti, ar kuru izverķē spalvas no deguna. par verķīti mēs dažādās toņkārtās zvaigājam, apceļamies un ķirķināmies jau vairākas nedēļas. un kādā brīdī es viņam atzinos, ka labprāt verķīti viņam Ziemassvētkos uzdāvinātu (pirms tam gan jāveic Misija: 1.uzzināt kas tas īsti par verķīti, 2.noskaidrot, kur tāds dabonams, 3.iegādāties), taču pilnībā apzinos, ka its a matter of extreme urgency un dārgais verķīti līdz Ziemassvētkiem gaidīt NEVAR. taču nu, šādi ākstoties un velkot laiku garumā, tie Ziemassvētki ir teju sētsvidū iebraukuši, bet verķīša vēl nav. ko man tagad darīt - vai tiešām man vīram jādāvina kaut kāds deguna spalvu izkniebējs??? izmisumā lauzu rokas.
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 11th, 2007 - 10:31 am

(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 11th, 2007 - 12:53 pm
(Link)
this is crazy. nu man degunā arī ir spalvas, bet tās, kuras aug uz āru vienkārši izskuju nafig :) to spalvu raustīšanu varu iedomāties tikai kā vājprātīgi sāpīgu procesu un tas nav ok. varbūt degunam var uztaisīt vaksāciju :)? or smth?
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 11th, 2007 - 04:00 pm
(Link)
nav ne jausmas..bet ideja SKŪT deguna spalvas ir vājprātā ekstrēma. un smieklīga. noteikti tuvākajā kārtējās ķircināšanās sesijā to prezentēšu :D
[User Picture]
From:[info]morraa
Date:December 11th, 2007 - 03:40 pm
(Link)
Varbūt viņam ir vajadzīga tikai un vienīgi pincete?:)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 11th, 2007 - 03:58 pm
(Link)
nav ne jausmas T_T
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:December 11th, 2007 - 11:35 pm
(Link)
Vislabākajam izkniebējam derēs tikai vislabākais izkniebējs, Tu taču to saproti
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 12th, 2007 - 08:12 am
(Link)
ZOMGROFLMAO
nē, nu, elaborē gan, lūdzu
From:[info]buks
Date:December 13th, 2007 - 01:18 pm
(Link)
Veķītis ir elementārs un katram sevi cienošam bikšainim plauktiņā. Jo arī vīrišķi, redz, tomēr retumis mazgājas, pietrimerē "mežu" ap pautiņiem un izskuj spalvas no nāsīm, lai kumšķi nesmuki nelien ārā (ar spalvu kumšķiem ausīs parasti tiek galā balbieri, tb frizieri). Process tikpat smieklīgs kā meitiešu vaksācija. Savukārt verķītis izskatās kā tāda grūsna pildspalva/torpēda - iebāž nāsī un tas izgriež (gluži kā bārdas skuveklis) lieko kumšķi no nāsīm.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 13th, 2007 - 01:30 pm
(Link)
par manējā vīrišķa higiēnas ieradumiem sūdzēties itin nemaz nevaru - ij mazgājas, ij mauriņu appļauj kā nākas. bet tās pāris spalvas degunā man persōnīgi neliekas nekas antisanitārs un antisociāls (apzinos arī, ka viņam manu reto blondo kāju spalvu epilēšana neliekas nekas ārkārtīgi nepieciešams), ibo viņš man austrumnieciskas izcelsmes (tātad maigu ādu un retu kažociņu apveltīts). paldies par izziņas materiālu enīvei, meklēšu to grūsno pildspalvu, lai vīrišķim sirdsmiers atgūts un modžo nostiprināts, un pašau jautrs prāts :)
From:[info]buks
Date:December 13th, 2007 - 01:39 pm

par vīrišķu higienu jāpriecājas, nevis jāņirgājas ;P

(Link)
Modžo ir atslēgas vārds! ;) Nezinu, kā tur jūsu galā, takš es meklētu bodē tur kur pārējie vīrišķu skuvekļi (vai arī kur frizieru piederumi). Tikai kad pērc, palūko, lai līdzi iedod bateriju (tas verķis skujpropellerīti griež ar t.s. "pirkstiņu"), jo iekšā jau bača nebūs ielikta. :)
From:[info]buks
Date:December 13th, 2007 - 01:41 pm

Re: par vīrišķu higienu jāpriecājas, nevis jāņirgājas ;P

(Link)
Un izztramdi pārdevēju - te jāņem pašu labāko/dārgāko, - jo lētā gala skuveklīši aši kur ieķeras, nenocērt matus, un vīrišķis ar nāsī iestrēgušu nedarbojušos skuvekli ir tikpat negants kā epilēties nepaspējis meitietis 10 min pirms došanās pie altāra. ;))
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 13th, 2007 - 03:41 pm

Re: par vīrišķu higienu priecājos un gavilēju!

(Link)
nu bet PROTAMS, ka MANAM visudārgotajam bubucītim-šmugucītim salavecis nesis tikai un vienīgi visaugstāko nanotehnoloģiju šķidrajos kristālos peldošos asmeņus ar dabīgo intelektu visprecīzāk simulējošiem sensoriem, pamīšus mijoties ar alvejas, jojoba, svaigu gurķu mizu un hibisku ziedu ekstraktu degunu mitrinošu, mīkstinošu un nomierinošu joslām ar atvēsinošu un sasaldējošu efektu, un to visu iekonstruētu visvieglākajā, delnas formai un satvērienam vispieguļošakajā titāna, alumīnija un cirkonija sakausējuma korpusā, bet dizaina karstumā tam nelīdzināsies nekāds ne ferari (pat tā pareizrakstība nav svarīga)!
tagad, kad par savu kompetenci degunkniebju jautājumos esi mani ne vien pārliecinājis, bet pat apžilbinājis, atlicis vien pēdējais un pats svarīgākais jautājums: kā šo brīnumrīku sauc valsts valodā, un varbūt pat mācēsi teikt, kā to dēvē angļu mēlē?
bet tavs salīdzinājums kā kulaks uz acs. atceros, kā pirms daudziem gadiem kāzu rītā epilēju savas ekstremitātes bez ierastās anestēzijas (alus 2 gab., uz katru kāju pa vienam). garantēti vienas no negantākajām (un traumatiskākajām) dzīves atmiņām :D