|
December 27th, 2023
Comments:
rOsols, kuram visas sastāvdaļas tiek sagrieztas 0,7 mm kubiņos.
ar blenderi būs vienkāršāk :D
neder! tur nebūs pareizais izmērs! un nebūs KUBIŅI!
attiecībā uz rosolu es esmu absolūti izteikts Erkils Puaro un punkts!. /viens no iemesliem, kāpēc es esmu tas, kurš šos salātus mājās gatavoju un nevienam citam neļauju./
tikai marinēti gurķi. un nekādas siļķes vai āboļi vai sīpoļi.
bet vispār pamatrecepte nav zināma. viss, kas ir, ir tikai variācijas par to.
| From: | krii |
Date: | December 27th, 2023 - 09:23 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nē, pamatreceptē esot bijušas bietes (un rezultāts drīzāk līdzīgs tam, ko PSRS sauca par vinegretu), un nosaukums "rosso". :)
| From: | nova |
Date: | December 27th, 2023 - 09:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu, un, kā nekā vēl takš tie nēģi Kaucmindes receptē, gan jau tiem arī var piesiet kaut ko no rasso-rosso :D:D:D
vai tie pasaulē netiek saukti par krievu salātiem? rusols!
pamatrecepti Olivjē kungs paņēma sev līdzi kapā. viss pārējais ir tikai pēc viņa restorānā ēsto salātu mēģinājumiem ko līdzīgu pagatavot. tāpēc arī ir liels daudzums dažādu variāciju, kur dažām senākajām kabina klāt tekstus par to, ka tā ir īstā un vienīgā pamatrecepte. |
|
|
Sviesta Ciba |