lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

April 12th, 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:50 am
Ieeju es pustukšā Stokmanī no autoostas puses caur brīvajām kasēm, skatos - visi groziņi pie tām jau savākti. Lūdzu jaunietim, kas tos grasās vest prom: "Varētu, lūdzu, groziņu? Paldies." Tikmēr viņa kolēģe - tantuks ar melni krāsotiem matiem, kam pa vidu plata balta strīpa, nevar saprast, sirmums vai plikpaurība, brēkā uz laipno puisi, vicinot ar roku uz veikala otru galu: "No turienes ir jāiet! Lai iemācās iet no turienes!"

Nu, Trako dienu palīgstrādnieki ir spējīgi nograut visu Stokmana izcili pieklājīgās un atsaucīgās apkalpošanas reputāciju.

Vēl mani interesē, kā kasieri tiek instruēti rīkoties, ja kāda veča ar savu vienu šokolādi, ij ne atļauju nelūdzot, pielien pie kases priekšā divdesmit rindā stāvošiem cilvēkiem, - apkalpot to babuli vai piekrist protestētājiem? Šādas situācijas taču ir biežas. (Parasti babuļi tiek apkalpoti pirmie, vai tas ir pēc priekšrakstiem?)

(6 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:April 12th, 2019 - 10:02 am
(Link)
Es domāju, ka tas ir pēc priekšrakstiem. Vienkāršāk ir ātrāk strīda subjektu dabūt prom, nekā taisīt skaļu skandālu.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 12th, 2019 - 10:07 am
(Link)
man vispār ir neizprotams Trako dienu fenimens, kad noliktavā iestrēgušos "mēslus" cilvēki gatavi pirkt un vēl rindā stāvēt.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:April 12th, 2019 - 10:15 am
(Link)
es nopirku pekanriekstus turpmākajam pusgadam, interesantu halvu lld (viņam garšo) un sejas mazgāšanas putas. Rindas nebija.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:April 12th, 2019 - 11:02 am
(Link)
kopš pēdējās reizes, kad tur iepirkos un bija kaut kāds čakars ar karti, lai arī sekoju termināļa instrukcijām, pēc kā kasiere neapmierināta sāka man raut to karti no rokām ārā un transakcijas čekus mētāt, kaut kā vairs nav ilūziju par "pieklājīgo un atsaucīgo apkalpošanu".
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:April 12th, 2019 - 11:10 am
(Link)
Nu, man ir tikai pozitīva pieredze. Atšķirībā no Maksimas - lai cik lieliem burtiem tur personālam uz muguras būtu rakstīts "Jautājiet! Es varu palīdzēt!", maksimieši visbiežāk pat latviski nesaprot, uz taviem jautājumiem rausta plecus vai labākajā gadījumā parāda ar pirkstu vēlamajā virzienā -, Stokmanā arī cilvēks, kas nezina atbildi uz tavu jautājumu, tūdaļ pat atradīs kādu, kas zina, un visu žigli noskaidros.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:April 12th, 2019 - 11:12 am
(Link)
Nē nu lol, ja salīdzina ar Maximu, protams. Es tur vispār neiepērkos, labāk patīk veikali ar normālu preci, kas nesmird un kur nav rindas pa visu veikalu :)

> Go to Top
Sviesta Ciba