lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

August 4th, 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:14 pm
Paziņa savos teju 60 gados pirmo reizi mūžā ieraudzījusi ekshibicionistu, stāsta: "Ārprāts! Un pavisam jauns vīrietis! Tādam droši vien sieva un bērni mājās, nemaz nezina, ka viņš pilnīgi pliks pa kapiem staigā! Es cieši satvēru savu grābekli, labi, ka man tas tāds pamatīgs, riktīgi asiem zariem, eju, cenšos neskatīties un tā baidos - bēgt taču nedrīkst, skries vēl pakaļ un uzbruks! Nākamreiz ņemšu līdzi pistoli, man mājās ir!"

Es savukārt domāju, kā cilvēkam izdevies laimīgā neziņā nodzīvot līdz tādam vecumam :) es laikam par visu šai dzīvē jau esmu informēta.
Bet vakar noskaidrojās, ka ne jau visu esmu nojautusi un arī man ir negaidīti pārsteigumi.

Tā, lūk, divas nedēļas staigāju ar fotoaparāta problēmu: ikreiz, kad to ieslēdzu, tas pieprasa uzstādīt datumu. Uzstādi, cik vien gribi, tik un tā nākamajā reizē atkal izlec lodziņš ar nullēm un prasību uzstādīt datumu. Neviens no ceļojuma biedriem nezināja, kā to novērst.

Bet tu zini, cibiņ?


Fotoremonta darbnīcā meistars atklāja, ka fotokamerā ir ne tikai pirkstiņbaterijas, bet arī mazītiņa apaļā baterijiņa, kas atbild par datuma uzturēšanu un droši vien arī paziņojumu ekrānā "pomeņaiķe batarejki". Un, lūk, man tā esot pilnībā izlādējusies.
Es nudien ticu, ka lielākā daļa patērētāju sabiedrības līdz šādai problēmai nemaz nenonāk tā vienkāršā iemesla dēļ, ka aparātus maina biežāk, nekā šādas slepenas baterijas paspēj izlādēties :)


(4 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:August 4th, 2016 - 02:33 pm
(Link)
Es savos 43 gados arī neviena ekshibicionista neesmu redzējis :(
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:August 4th, 2016 - 02:42 pm
(Link)
Laikam neizskaties pietiekami uzbudinošs.
From:[info]eermaniitis
Date:August 4th, 2016 - 03:27 pm
(Link)
ar viena gada starpību piebiedrojos - man ar nav gadījies, lai gan ja sieviete, tad aš žēl - a viņi tikai veči ira, sieviešu nevaid?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:August 4th, 2016 - 03:47 pm
(Link)
šai sakarā tev varu pastāstīt brīnišķīgu gadījumu no dzīves.
Man ir draudzene, kas (vismaz agrāk) jebkurā ūdenskrātuvē mēdza peldēties plika. Tā mēs kādā izgājienā zaļumos esam atradušas klusu upes līcīti, es pataustu ūdeni, man liekas par aukstu, viņai, protams, ne, viņa grib peldēt... Kamēr novērtējam peldvietu, es palūkojos visapkārt. Un saku viņai: tu neskaties atpakaļ, divdesmit metrus aiz mums stāv vīrietis ar nolaistām biksēm.
Draudzene: - Viņš ir bīstams?
Es: - Nē.
Viņa vēsā mierā izģērbjas un dodas ūdenī :D

> Go to Top
Sviesta Ciba