|
March 11th, 2014
08:09 pm - Kulinārās cirslības
|
Comments:
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 12:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man šķiet, ka 4. Kaut kur bija arī rakstīts - laikam uz pudelītes.
Kā lai to vienmērīgi iemaisa biezā masā?
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 02:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kādā konsistencē tev ir tā stēvija? Man ir kā sīrups, tātad tējā, kafijā, kokteilī vai citā biezeņveidīgā masā pietiek vnk ar rūpīgu izmaisīšanu ar atbilstošu darbarīku.
pilieni. bet vakar bija jāmaisa riktīgi biezā biezenī, nevis kaut kādā tur šķidrumā.
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 03:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pamēģini ar tādu saputot, piemēram, Nutellas krēmu vai zemesriekstu sviestu (nu, lai rastos priekšstats)
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 03:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Par zemezriekstiem nezinu, bet nutellas krēma biezuma darinājumi ir putoti, jā. Drīzāk gan mīcīti :) Un rokas pēc tam stīvas mazliet, jā :) Hmm, nu vēl varbūt var ķepsēties ar smērlāpstiņu vai karoti vulgaris, bet es tomēr parasti izvēlos šo 'putojamo', jo tomēr sanāk viendabīgāk un vienmērīgāk.
aha, nez cik ilgi jāputo, lai četrus pilienus stēvijas vienmērīgi izkliedētu pa visu bļodiņu :D
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 03:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
2x uz austrumiem + 2x uz rietumiem un būs ok :) Bet viss, protams, atkarīgs no rokas meistarības un kulinārās karmas :) |
|
|
Sviesta Ciba |