|
March 11th, 2014
08:09 pm - Kulinārās cirslības
|
Comments:
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 03:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pamēģini ar tādu saputot, piemēram, Nutellas krēmu vai zemesriekstu sviestu (nu, lai rastos priekšstats)
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 03:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Par zemezriekstiem nezinu, bet nutellas krēma biezuma darinājumi ir putoti, jā. Drīzāk gan mīcīti :) Un rokas pēc tam stīvas mazliet, jā :) Hmm, nu vēl varbūt var ķepsēties ar smērlāpstiņu vai karoti vulgaris, bet es tomēr parasti izvēlos šo 'putojamo', jo tomēr sanāk viendabīgāk un vienmērīgāk.
aha, nez cik ilgi jāputo, lai četrus pilienus stēvijas vienmērīgi izkliedētu pa visu bļodiņu :D
| From: | krazuu |
Date: | March 12th, 2014 - 03:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
2x uz austrumiem + 2x uz rietumiem un būs ok :) Bet viss, protams, atkarīgs no rokas meistarības un kulinārās karmas :) |
|
|
Sviesta Ciba |