lavendera - Kulinārās cirslības

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

March 11th, 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:09 pm - Kulinārās cirslības

(18 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]krazuu
Date:March 12th, 2014 - 03:13 pm
(Link)
Manuprāt ar putošanas / maisīšanas uzparikti vajadzētu būt ok.
Tipa: http://mans.lv/pi/27664/thm/60821.jpg
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2014 - 03:23 pm
(Link)
pamēģini ar tādu saputot, piemēram, Nutellas krēmu vai zemesriekstu sviestu (nu, lai rastos priekšstats)
[User Picture]
From:[info]krazuu
Date:March 12th, 2014 - 03:28 pm
(Link)
Par zemezriekstiem nezinu, bet nutellas krēma biezuma darinājumi ir putoti, jā. Drīzāk gan mīcīti :) Un rokas pēc tam stīvas mazliet, jā :) Hmm, nu vēl varbūt var ķepsēties ar smērlāpstiņu vai karoti vulgaris, bet es tomēr parasti izvēlos šo 'putojamo', jo tomēr sanāk viendabīgāk un vienmērīgāk.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2014 - 03:29 pm
(Link)
aha, nez cik ilgi jāputo, lai četrus pilienus stēvijas vienmērīgi izkliedētu pa visu bļodiņu :D
[User Picture]
From:[info]krazuu
Date:March 12th, 2014 - 03:32 pm
(Link)
2x uz austrumiem + 2x uz rietumiem un būs ok :) Bet viss, protams, atkarīgs no rokas meistarības un kulinārās karmas :)

> Go to Top
Sviesta Ciba