Trešdiena, 14. Maijs 2014, 15:45

Ātrais jautājums - Kā gatavojiet auksto zupu? Kādas sastāvdaļas?

Trešdiena, 14. Maijs 2014, 15:49
[info]mis_sarajevo

marinētas bietes, kefīrs, gurķi, moš redīsi, lociņi, faking daudz dilles, citronsula, sāls, pipari. iekšā iemet vārītu kartupelīti un oliņu.

Trešdiena, 14. Maijs 2014, 15:51
[info]la_cumparsita

Kartupelītis ir svarīgi?

Trešdiena, 14. Maijs 2014, 15:58
[info]mis_sarajevo

ne pārāk. tas, ja gribās, lai piesien dūšu vairāk.

Trešdiena, 14. Maijs 2014, 16:01
[info]la_cumparsita

Lūk šo gribēju zināt, jo gribās šodien auksto zupiņu, bet to karpeli nav laika vārīt :)Domāju, varbūt kādam ir kāda izcila doma, ko vēl tur tādu ātru pielikt. Tējas sieru varbūt?

Trešdiena, 14. Maijs 2014, 16:03
[info]mis_sarajevo

varētu labi iet kopā. var paprovēt no sākuma nemest zupā iekšā, piekost klāt. ;)

Trešdiena, 14. Maijs 2014, 16:18
[info]klemans

tak gan jau ka veikala klinārijas nodaļā viens/divi vārīti kartupelīši nopērkami!