Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 18:02

Savārīju savu pirmo ghi sviestu. Saulains un dzirds sanāca.

Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 19:00
[info]perfekta

iegūglēju. izskatās pēc foršas štellītes :) un veselīgākas

Piektdiena, 9. Mar 2012, 08:47
[info]la_cumparsita

Un ļoti uzlabo garšu ēdienam.

Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 20:54
[info]savanna

Mēs jau kādus pāris gadu ar viņu mājās gatavojam. Sanāk gardi, mazāk vajag kā margarīnu (eļļu arī agrāk nelietojām) un vēl tā iespēja, ka gatavojot ghi var pielikt lavandas ziediņus vai timiānu vai ko citu nelielā daudzumā, kas pašam patīk... :)

Piektdiena, 9. Mar 2012, 08:48
[info]la_cumparsita

Lieliskas idejas!
Klau, bet kad labāk gatavot ghi - svētdienā vai pilnmēnesī?

Piektdiena, 9. Mar 2012, 13:08
[info]savanna

Šajā ziņā aut kā neesam piefiksējuši. Mums lielākoties sanāk svētdienā - gatavojot vakariņa, vai pirms tā - savāram pāris burciņas ar ghi.

Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 21:31
[info]str

:) feini