la_cumparsita
Jaunākais
Arhivētais
Draugi
Par sevi
my eye
Links
tags
Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 18:02
Savārīju savu pirmo ghi sviestu. Saulains un dzirds sanāca.
Link
ir doma
|
6 raksta
Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 19:00
perfekta
iegūglēju. izskatās pēc foršas štellītes :) un veselīgākas
Link
Diskusija
-
Atbildēt
Piektdiena, 9. Mar 2012, 08:47
la_cumparsita
Un ļoti uzlabo garšu ēdienam.
Link
Iepriekšējais
-
Atbildēt
Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 20:54
savanna
Mēs jau kādus pāris gadu ar viņu mājās gatavojam. Sanāk gardi, mazāk vajag kā margarīnu (eļļu arī agrāk nelietojām) un vēl tā iespēja, ka gatavojot ghi var pielikt lavandas ziediņus vai timiānu vai ko citu nelielā daudzumā, kas pašam patīk... :)
Link
Diskusija
-
Atbildēt
Piektdiena, 9. Mar 2012, 08:48
la_cumparsita
Lieliskas idejas!
Klau, bet kad labāk gatavot ghi - svētdienā vai pilnmēnesī?
Link
Iepriekšējais
-
Diskusija
-
Atbildēt
Piektdiena, 9. Mar 2012, 13:08
savanna
Šajā ziņā aut kā neesam piefiksējuši. Mums lielākoties sanāk svētdienā - gatavojot vakariņa, vai pirms tā - savāram pāris burciņas ar ghi.
Link
Iepriekšējais
-
Atbildēt
Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 21:31
str
:) feini
Link
Atbildēt
ir doma
Next Entry
Add As Memory
Tell a Friend
Previous Entry