la_cumparsita
Jaunākais
Arhivētais
Draugi
Par sevi
my eye
Links
tags
Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 18:02
Savārīju savu pirmo ghi sviestu. Saulains un dzirds sanāca.
Link
ir doma
|
6 raksta
Piektdiena, 9. Mar 2012, 08:48
la_cumparsita
Lieliskas idejas!
Klau, bet kad labāk gatavot ghi - svētdienā vai pilnmēnesī?
Link
Iepriekšējais
-
Diskusija
-
Atbildēt
Piektdiena, 9. Mar 2012, 13:08
savanna
Šajā ziņā aut kā neesam piefiksējuši. Mums lielākoties sanāk svētdienā - gatavojot vakariņa, vai pirms tā - savāram pāris burciņas ar ghi.
Link
Iepriekšējais
-
Atbildēt
ir doma
Next Entry
Add As Memory
Tell a Friend
Previous Entry