la_cumparsita
Jaunākais
Arhivētais
Draugi
Par sevi
my eye
Links
tags
Ceturtdiena, 8. Mar 2012, 20:54
savanna
Mēs jau kādus pāris gadu ar viņu mājās gatavojam. Sanāk gardi, mazāk vajag kā margarīnu (eļļu arī agrāk nelietojām) un vēl tā iespēja, ka gatavojot ghi var pielikt lavandas ziediņus vai timiānu vai ko citu nelielā daudzumā, kas pašam patīk... :)
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.