Pirmdiena, 22. Feb 2010, 19:28
Vakariņas

Veikalā nopērk laša steika gabalu, atnes mā, sasāla un mazliet piparus uzber, vajagot arī citrona sulu uzspiest, bet, ja nav, arī nekas, nav ko maitāt laša garšu. Tādu apdarinātu lasi atstāj uz kādu brītiņu. Pa to laiku nomizo karpeļus - tos vāra vai cep, vai ieliek katlā rīsus. Tad lasi liek uz pannas un cep. Mērcei - saldais krējums - 250 ml, tējkarote sinepes (Stokmanī NAV sinepju!!!), mazliet sāls un cukurs un pāris ēdamkarotes sarīvēta siera - Krievijas vai Holandes.
Un pēc izēšanās visu vakaru tusnīt.

Pirmdiena, 22. Feb 2010, 20:02
[info]klemans: mana versija par vakariņām ->

Veikalā nopērk sarkano papriku, atnes mā, nomazgā zem silta ūdens. Pārgriež uz pusēm, izņem laukā to gifņu kas iekšā. Rūpīgi izlasa laukā atlikušās sēkliņas.
Katru pusīti vēlreiz pārgriež uz pusēm. Esošos četrus gabaliņus sagriež daudzos mazos gabaliņos.
Liek uz šķīvja.
Vakariņo.
Klāt piedzer aveņu-rabarberu garšūdeni.
Atlikušo vakaru nemokās ar tusnīšanu un sircapziņas pārmetumiem.
Turpina dzert garšūdeni un pa brīdim uzpīpēt!

:))

Pirmdiena, 22. Feb 2010, 20:12
[info]la_cumparsita: Re: mana versija par vakariņām ->

:) svaiga paprika dara gauži kuņģim - pareizāk, tās miza. Jā, bet arī šis ir variants vakariņām.
Man nekāda tusnīšana vis nesanāk - vēl rītvakaram atstāju :)